Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της επισκόπου Ουάσινγκτον

Μετά την ορκωμοσία του, ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της επισκόπου της Ουάσινγκτον, κατηγορώντας την ότι ο τόνος της ήταν “κακός” και απαιτώντας να ζητήσει συγγνώμη.

Επίσης, ανακοίνωσε μια μαζική επένδυση του ιδιωτικού τομέα στην τεχνητή νοημοσύνη, υποσχόμενος επενδύσεις “τουλάχιστον 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων”.

Η επίσκοπος της Επισκοπικής Εκκλησίας της Ουάσινγκτον, Μάριαν Μπάντι, βρέθηκε στο στόχαστρο μετά από δηλώσεις που έκανε για τον φόβο που επικρατεί στην κοινότητα των μεταναστών και των μελών της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.

Ο Τραμπ αντέδρασε έντονα στις δηλώσεις της επισκόπου, χαρακτηρίζοντάς την “ψευτοεπίσκοπο” και κατηγορώντας την ότι εισήγαγε την εκκλησία στην πολιτική με κακό τρόπο.

Επιπλέον, ο Τραμπ υπέγραψε διατάγματα κατά της παράτυπης μετανάστευσης και αρνήθηκε την ύπαρξη διαφυλετικών προσώπων.

Τέλος, υποσχέθηκε επενδύσεις σε τεχνολογικές υποδομές μέσω του προγράμματος “Stargate”, με συμμετοχή των εταιρειών Oracle, SoftBank και OpenAI, ενώ εξέφρασε την οργή του για την “προδοσία” που υπέστη μετά τις εκλογές του 2020.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τα διαπιστευτήρια νέων Πρέσβεων

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέχθηκε τα διαπιστευτήρια των νέων Πρέσβεων της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Βιετνάμ, της Ιρλανδίας και του Βασιλείου της Σουηδίας.

Κλήρωση final-8 του Rising Stars: Οι αναμετρήσεις που προέκυψαν

Η κλήρωση για τα ζευγάρια του final-8 του Rising Stars Εθνική Ασφαλιστική έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ, με το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει, ενώ η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στην Άρτα τον Μάρτιο.

Νέα σεισμική δόνηση στην Ελλάδα

Νέα σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Ντουράν: Ο νέος συμπαίκτης του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ με “χρυσό” συμβόλαιο

Ο Τζον Ντουράν γίνεται συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, υπογράφοντας "χρυσό" συμβόλαιο έως το 2030 και κερδίζοντας περίπου δύο χιλιάδες ευρώ την ώρα. Ο νεαρός φορ από την Κολομβία έκανε εντυπωσιακή πορεία στην Αγγλία και τώρα μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία με αεροπλάνο για να παίζει στη νέα του ομάδα.