Τραμπ: «Αγαπώ τον ρωσικό λαό, αλλά σταματήστε τον πόλεμο»

Ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσω ανάρτησής του στο Truth Social, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να βλάψει τη Ρωσία και εκφράζει την αγάπη του για τον ρωσικό λαό, ενώ διατηρεί μια καλή σχέση με τον Πρόεδρο Πούτιν.

Αναφέρθηκε επίσης στη συμβολή της Ρωσίας κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, επισημαίνοντας ότι η χώρα θυσίασε σχεδόν 60 εκατομμύρια ζωές για την νίκη.

Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έστειλε ένα σαφές μήνυμα προειδοποιώντας τη Μόσχα για τις συνέπειες που θα έχει η συνέχιση του πολέμου. «Συμβιβαστείτε τώρα και σταματήστε αυτόν τον γελοίο πόλεμο! Αν δεν καταλήξουμε σε συμφωνία σύντομα, θα επιβάλω υψηλούς φόρους και κυρώσεις σε οτιδήποτε εξάγει η Ρωσία στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες» τόνισε.

Κατέληξε με δραματικό τόνο καλώντας για άμεση λύση: «Ας τελειώνουμε με αυτόν τον πόλεμο, ο οποίος δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ αν ήμουν πρόεδρος. Μπορούμε να το κάνουμε εύκολα ή δύσκολα, αλλά η εύκολη λύση είναι πάντα καλύτερη. Ας κάνουμε μια συμφωνία! Δεν πρέπει να χαθούν άλλες ζωές».

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Αθλητισμός ως Μοναδικός Δεσμός – Συζήτηση για το Νέο Νομοσχέδιο

Στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου πραγματοποιήθηκε συζήτηση για το νέο νομοσχέδιο που αφορά την ενίσχυση του αθλητισμού, με έμφαση στην αντιμετώπιση της αθλητικής βίας και του ντόπινγκ.

Νέα σεισμική δόνηση στην Ελλάδα – Τελευταίες εξελίξεις

Τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις σεισμικές δονήσεις στην Ελλάδα, με νέα δεδομένα από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και τη Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων.

Αποκαλύφθηκε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία Fantastic Four: First Steps

Η Marvel παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ για την ταινία "The Fantastic Four: First Steps", που αναδεικνύει τη ζωή των ηρώων πριν και μετά την απόκτηση των δυνάμεών τους, με εντυπωσιακές ερμηνείες από τους ηθοποιούς Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn και Ebon Moss-Bachrach.

Τραγωδία στα Τέμπη: Η Δικαιοσύνη στο επίκεντρο των ερευνών

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στην εξέλιξη της ανάκρισης για την τραγωδία στα Τέμπη, τονίζοντας τη σημασία της Δικαιοσύνης και απορρίπτοντας τις αβάσιμες υποθέσεις συγκάλυψης από την κυβέρνηση.