Σοβαρά προβλήματα κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Κηφισού λόγω χωματουργικών υλικών

Λίγες ημέρες μετά το πρόσφατο περιστατικό στην Αττική Οδό, όπου οι οδηγοί υπέστησαν μεγάλες καθυστερήσεις λόγω χωμάτων, η κατάσταση επαναλαμβάνεται στη Λεωφόρο Κηφισού. Χώματα έχουν πέσει στο οδόστρωμα κοντά στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο ρεύμα προς Λαμία, προκαλώντας σοβαρές κυκλοφοριακές δυσκολίες.

Οι οδηγοί βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε μποτιλιαρίσματα που ξεπερνούν τη μία ώρα. Η Τροχαία, που ενημερώθηκε για την κατάσταση, δεν έχει δώσει εκτίμηση για την ολοκλήρωση των εργασιών καθαρισμού.

Η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από τη δεξιά λωρίδα στο ύψος της Γέφυρας Φιλαδέλφειας, με τις καθυστερήσεις να ξεκινούν από την περιοχή της Πέτρου Ράλλη. Παράλληλα, η κίνηση είναι αυξημένη σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου, με τους οδηγούς να πρέπει να οπλιστούν με υπομονή.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης στην παραλιακή οδό προς Πειραιά, καθώς και σε άλλες περιοχές όπως το Ελληνικό, ο Άλιμος και το Μοσχάτο. Η κατάσταση είναι δύσκολη και στη Λεωφόρο Βεΐκου, τη Γαλατσίου και την Αχαρνών, ενώ οι καθυστερήσεις συνεχίζονται στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Η κίνηση είναι επίσης αυξημένη στη Λεωφόρο Μεσογείων και στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, δημιουργώντας μια γενική εικόνα κυκλοφοριακής συμφόρησης στην περιοχή.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ντόμινικ Σάντμπρουκ: Νέο λιμπρέτο για τη Μάργκαρετ Θάτσερ

Ο ιστορικός Ντόμινικ Σάντμπρουκ ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του ως συγγραφέας λιμπρέτου, γράφοντας μια όπερα για τη Μάργκαρετ Θάτσερ, στην οποία υπόσχεται μια "οικεία εξερεύνηση" της πολύπλοκης προσωπικότητας της πρώην πρωθυπουργού.

Επιτυχής μεταμόσχευση νεφρών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεταμόσχευση νεφρών στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, με τον 37χρονο λήπτη να νοσηλεύεται σε θάλαμο νοσηλείας. Ο δωρητής, ένας 3χρονος, έδωσε την απόφαση για δωρεά οργάνων μετά από τραγικό συμβάν.

Έκρηξη σε ATM στη Νέα Φιλαδέλφεια

Έκρηξη σε ATM στη Νέα Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα, με την ΕΛΑΣ να εξετάζει τα αίτια του περιστατικού.

Πρώτες πληροφορίες από το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την τραγωδία στα Τέμπη

Ανακοίνωση του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την τραγωδία στα Τέμπη, αποκαλύπτοντας τις συνθήκες και τις εκρήξεις που ακολούθησαν.