Σακελλαροπούλου εξέφρασε συλλυπητήρια στον Ερντογάν

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με μήνυμά της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, εξέφρασε εκ μέρους του ελληνικού λαού και προσωπικά τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας στο θέρετρο Καρτάλκαγια της επαρχίας Μπολού στην Τουρκία και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αναμένεται Σύγκληση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας τον Απρίλιο

Διπλωματικές πηγές αναφέρουν πιθανή σύγκληση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας τον μήνα Απρίλιο, ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για την ημερομηνία.

Ελληνοτουρκικά: Οι Δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, αναφέρθηκε στην ελληνοτουρκική σχέση και τις προσπάθειες για επίλυση των διαφορών μέσω διαλόγου και συνεργασίας.

Αμπάς αντιδρά στις δηλώσεις του Τραμπ για τη Λωρίδα της Γάζας

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς αντιδρά με σθένος στις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τη Λωρίδα της Γάζας, απορρίπτοντας κατηγορηματικά την ιδέα της απόκτησης ελέγχου και τον εκτοπισμό των Παλαιστινίων από την πατρίδα τους.

Η Εθνική Γυναικών στο Μπρνο: Προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Τσεχία

Η Εθνική Γυναικών αναχώρησε για το Μπρνο για τον αγώνα με την Τσεχία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2025. Οι παίκτριες εκφράζουν αισιοδοξία και προετοιμάζονται για μια δύσκολη αναμέτρηση, ενώ αναδεικνύουν την αλληλοϋποστήριξη ως το κύριο στοιχείο της ομάδας.