Ρεκόρ επισκέψεων στη Γαλλία το 2024

Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, η Γαλλία κατέγραψε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ επισκέψεων από το εξωτερικό το 2024. Συγκεκριμένα, υποδέχθηκε 100 εκατομμύρια τουρίστες, επιτρέποντας την είσπραξη 71 δισεκατομμυρίων ευρώ στα ταμεία της, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού.Η υπουργός Ναταλί Ντελάτρ τόνισε πως, παρά την επιτυχία αυτή, η Γαλλία πρέπει να προχωρήσει σε ένα νέο στάδιο και να επιδιώξει την ανάπτυξη ενός βιώσιμου τουρισμού. “Ο στόχος μας είναι να γίνουμε ο πρώτος προορισμός παγκοσμίως στον τομέα του βιώσιμου τουρισμού”, δήλωσε η κυβερνητική αξιωματούχος.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Αθλητισμός ως Μοναδικός Δεσμός – Συζήτηση για το Νέο Νομοσχέδιο

Στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου πραγματοποιήθηκε συζήτηση για το νέο νομοσχέδιο που αφορά την ενίσχυση του αθλητισμού, με έμφαση στην αντιμετώπιση της αθλητικής βίας και του ντόπινγκ.

Νέα σεισμική δόνηση στην Ελλάδα – Τελευταίες εξελίξεις

Τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις σεισμικές δονήσεις στην Ελλάδα, με νέα δεδομένα από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και τη Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων.

Αποκαλύφθηκε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία Fantastic Four: First Steps

Η Marvel παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ για την ταινία "The Fantastic Four: First Steps", που αναδεικνύει τη ζωή των ηρώων πριν και μετά την απόκτηση των δυνάμεών τους, με εντυπωσιακές ερμηνείες από τους ηθοποιούς Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn και Ebon Moss-Bachrach.

Τραγωδία στα Τέμπη: Η Δικαιοσύνη στο επίκεντρο των ερευνών

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στην εξέλιξη της ανάκρισης για την τραγωδία στα Τέμπη, τονίζοντας τη σημασία της Δικαιοσύνης και απορρίπτοντας τις αβάσιμες υποθέσεις συγκάλυψης από την κυβέρνηση.