Ένα αναπάντεχο πρόβλημα έχει προκαλέσει μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Λαμία. Η αιτία; Η πτώση χωματουργικών υλικών στο οδόστρωμα από ένα φορτηγό οχήμα, που έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία.
Στο σημείο της Γέφυρας Φιλαδέλφειας, οι οδηγοί πρέπει να προσέχουν περισσότερο, καθώς η κυκλοφορία πραγματοποιείται μόνο από τις δύο αριστερές λωρίδες. Οι εργασίες καθαρισμού του οδοστρώματος βρίσκονται σε εξέλιξη, με την ελπίδα ότι η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί σύντομα.
Οι οδηγοί πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και να τηρούν τις οδηγίες των αρχών, προκειμένου να αποφευχθούν επικίνδυνες καταστάσεις και να διευκολυνθεί η κίνηση στην περιοχή.
Μέχρι τότε, η κυκλοφορία παραμένει περιορισμένη, με τους οδηγούς να πρέπει να είναι υπομονετικοί και να λαμβάνουν υπόψη τους τις εν λόγω αλλαγές στον κυκλοφοριακό ρυθμό.
Παρακαλούμε, ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών και ενημερωθείτε για την εξέλιξη της κατάστασης πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας στην περιοχή της λεωφόρου Κηφισού.