Σοβαρές εξελίξεις για την υγεία του 83χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζου, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς το μεσημέρι της ημέρας των γενεθλίων του. Η κατάσταση του ανακοινώθηκε από το νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου και νοσηλεύεται.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο Δομάζος μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό και καρδιακή ηλεκτρική δραστηριότητα. Μετά από επιτυχείς προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, ο ασθενής ανταποκρίθηκε και παραμένει διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση, υπο undergoing πλήρη κλινικό εργαστηριακό έλεγχο.
Η ανακοίνωση του Ερυθρού Σταυρού αναφέρει: «Σας γνωρίζουμε, ότι σήμερα στις 22/01/2025 και ώρα 11:37 διεκομίσθη με ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο- Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ., ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, κ. Μίμης Δομάζος, στο Καρδιολογικό ΤΕΠ, λόγω εξωνοσοκομειακής ανακοπής, χωρίς σφυγμό και καρδιακή ηλεκτρική δραστηριότητα. Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη».
Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη στιγμή, η κόρη του, Πόπη, είχε δημοσιεύσει ένα αφιερωματικό βίντεο για τα γενέθλια του πατέρα της, γράφοντας: «Χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα χαμογελαστός, γεμάτος πείσμα, πάθος και δύναμη. Είναι μια απέραντη αγάπη τελικά όλο αυτό».