Επικρατεία της Βουλιαγμένης στο υδατοσφαίριση

Με μια εντυπωσιακή νίκη ξεκίνησε η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2025. Ο ΝΟΒ κατάφερε να επικρατήσει με 24-4 επί του Ρεθύμνου στα Χανιά, στην πρώτη αγωνιστική της Α1, διατηρώντας την πρωτιά στη βαθμολογία. Η ομάδα της Κικής Λιόσης απέδειξε την ανωτερότητά της και πλέον προετοιμάζεται για το σημαντικό παιχνίδι με την Τεράσα το Σάββατο (25/1) για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:


Ρέθυμνο-Βουλιαγμένη    4-24
Ολυμπιακός-ΑΕΚ        19:30
Άλιμος-Εθνικός        21:00
Ηλιούπολη-Γλυφάδα     21:30
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος         25/1
ΠΕΚΕΒ-Χανιά            25/1

 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 11 αγώνες)
              ΤΕΡΜ.   Β.
Βουλιαγμένη  229-78   34 -12αγ.
Ολυμπιακός   222-67   31
Άλιμος       215-79   27
Γλυφάδα      147-106  22
Πανιώνιος    134-116  19
Εθνικός      125-118  18
Χανιά        144-156  15
ΠΑΟΚ         127-159  13
ΑΕΚ           89-174   7
ΠΕΚΕΒ         82-226   6
Ηλιούπολη     91-198   4
Ρέθυμνο       70-198   1 -12αγ.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Αθλητισμός ως Μοναδικός Δεσμός – Συζήτηση για το Νέο Νομοσχέδιο

Στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου πραγματοποιήθηκε συζήτηση για το νέο νομοσχέδιο που αφορά την ενίσχυση του αθλητισμού, με έμφαση στην αντιμετώπιση της αθλητικής βίας και του ντόπινγκ.

Νέα σεισμική δόνηση στην Ελλάδα – Τελευταίες εξελίξεις

Τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις σεισμικές δονήσεις στην Ελλάδα, με νέα δεδομένα από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και τη Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων.

Αποκαλύφθηκε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία Fantastic Four: First Steps

Η Marvel παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ για την ταινία "The Fantastic Four: First Steps", που αναδεικνύει τη ζωή των ηρώων πριν και μετά την απόκτηση των δυνάμεών τους, με εντυπωσιακές ερμηνείες από τους ηθοποιούς Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn και Ebon Moss-Bachrach.

Τραγωδία στα Τέμπη: Η Δικαιοσύνη στο επίκεντρο των ερευνών

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στην εξέλιξη της ανάκρισης για την τραγωδία στα Τέμπη, τονίζοντας τη σημασία της Δικαιοσύνης και απορρίπτοντας τις αβάσιμες υποθέσεις συγκάλυψης από την κυβέρνηση.