Ο γκαρντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, αναγκάζεται να απουσιάσει επ’ αόριστον λόγω τραυματισμού στο αριστερό δάκτυλο του ποδιού του. Ο 27χρονος γκαρντ, που έχει χάσει τους τελευταίους δύο αγώνες λόγω του τραυματισμού του, διανύει την έβδομη σεζόν του στο NBA, ερχόμενος από το Πανεπιστήμιο της Βιλανόβα.
Ο προπονητής των Τίμπεργουλβς, Κρις Φιντς, δήλωσε πως η απουσία του ΝτιΒιντσέντζο είναι επ’ αόριστον σε αυτό το στάδιο και περιμένουν περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία ανάρρωσης του. Σύμφωνα με αναφορές, το πόδι του παίκτη έχει τοποθετηθεί σε νάρθηκα.
Ο ΝτιΒιντσέντζο είχε κατά μέσο όρο 17,5 πόντους, 4,7 ασίστ και 42% ευστοχία στα τρίποντα στους τελευταίους έξι αγώνες που ξεκίνησε ως βασικός. Παρά τον τραυματισμό του, ο ΝτιΒιντσέντζο είχε πρόσφατα ενταχθεί στην αρχική πεντάδα και σημείωσε 28 πόντους σε έναν από τους προηγούμενους αγώνες.
Με μέσους όρους 11 πόντους, 3.7 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ και 1.2 κλεψίματα σε 26 λεπτά συμμετοχής φέτος, ο ΝτιΒιντσέντζο αντιμετωπίζει την πρώτη του σοβαρή απουσία λόγω τραυματισμού στην καριέρα του.