Αλλαγές στην εθνική ομάδα τένις πριν το Davis Cup

Χωρίς τον Στέφανο Τσιτσιπά, η εθνική ομάδα τένις ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Αίγυπτο στα play-offs του World Group 1 του Davis Cup. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ace Tennis Club στην Παλλήνη, το Σαββατοκύριακο 1-2 Φεβρουαρίου. Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Australian Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικεντρώνεται στα επόμενα τουρνουά της ATP για να διατηρήσει τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη. Στη διάθεση του Captain της Εθνικής, Απόστολου Τσιτσιπά, και του αρχηγού της αποστολής, Δημήτρη Χατζηνικολάου, θα βρίσκονται οι Στέφανος Σακελλαρίδης, Αριστοτέλης Θάνος, Δημήτρης Αζωίδης, Πέτρος Τσιτσιπάς και Χρήστος Αντωνόπουλος.

Ο Σακελλαρίδης (Νο 501) θα ενισχύσει για πρώτη φορά την ομάδα στο Davis Cup. Ο Θάνος (Νο 600) έχει τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες μονού στο Davis Cup, με την πρώτη νίκη του να έρχεται στις 5 Μαρτίου 2022 εναντίον της Τζαμάικα. Ο Πέτρος Τσιτσιπάς (Νο 105 στα διπλά) είχε καθοριστικό ρόλο στην πρόκριση της εθνικής μας επί της Τζαμάικας, με νίκες τόσο στο διπλό όσο και στο μονό.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στις 16.00 και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 12.00. Τα εισιτήρια πωλούνται ηλεκτρονικά μέσω του more.com στην τιμή των 20 ευρώ την ημέρα.

Η συνάντηση διοργανώνεται από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης με την υποστήριξη των χορηγών της ΕΦΟΑ και κατόπιν ανάθεσης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF).

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Νέα σεισμική δόνηση στην Ελλάδα – Τελευταίες εξελίξεις

Τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις σεισμικές δονήσεις στην Ελλάδα, με νέα δεδομένα από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και τη Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων.

Αποκαλύφθηκε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία Fantastic Four: First Steps

Η Marvel παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ για την ταινία "The Fantastic Four: First Steps", που αναδεικνύει τη ζωή των ηρώων πριν και μετά την απόκτηση των δυνάμεών τους, με εντυπωσιακές ερμηνείες από τους ηθοποιούς Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn και Ebon Moss-Bachrach.

Τραγωδία στα Τέμπη: Η Δικαιοσύνη στο επίκεντρο των ερευνών

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στην εξέλιξη της ανάκρισης για την τραγωδία στα Τέμπη, τονίζοντας τη σημασία της Δικαιοσύνης και απορρίπτοντας τις αβάσιμες υποθέσεις συγκάλυψης από την κυβέρνηση.

Σεισμοί στη Σαντορίνη: Υπουργός Επικρατείας Αναλύει την Κατάσταση

Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, μιλάει για την σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη και τα μέτρα πρόληψης που λαμβάνονται. Αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση για τα τρένα και στην προσέγγιση της πολιτικής στην τραγωδία των Τεμπών.