Ο ΠΑΟΚ ενισχύεται με τον Βιετέσκα: Συμφωνία για δανεισμό

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της δεύτερης μεταγραφής για την περίοδο του Ιανουαρίου. Οι “ασπρόμαυροι” έφτασαν σε συμφωνία με την Κάλιαρι για τον δανεισμό του Ματέους Βιετέσκα, 27 ετών στόπερ που είχε βρεθεί ψηλά στη λίστα του “δικεφάλου” το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Βιετέσκα έχει συμβόλαιο με την Κάλιαρι μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Παρόλα αυτά, ο Πολωνός άσος δεν έχει βρει εύκολα τον δρόμο για την ενδεκάδα φέτος στη Serie A, με πεντέ μόλις συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο Coppa Italia. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο ισόπαλο 1-1 με τη Μίλαν στις 11/1.

Ο Βιετέσκα αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη τις προσεχείς ώρες για ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον ΠΑΟΚ. Οι “ασπρόμαυροι” έχουν επίσης οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή το προσεχές καλοκαίρι.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ντόναλντ Τραμπ: Σχέδιο για αεροπορικούς βομβαρδισμούς του Ισραήλ απορρίφθηκε

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε σχέδιο για αεροπορικούς βομβαρδισμούς του Ισραήλ εναντίον πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν και προτίμησε διαπραγματεύσεις για περιορισμό του πυρηνικού προγράμματος της Τεχεράνης.

Διαπραγματεύσεις Ιαπωνίας-ΗΠΑ: Ο Ισίμπα αναγνωρίζει τη δυσκολία των επαφών

Ο ιάπωνας πρωθυπουργός Σιγκέρου Ισίμπα αναγνωρίζει τη δυσκολία των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ για τους επιπρόσθετους τελωνειακούς δασμούς και τις διμερείς εμπορικές σχέσεις, μετά την άνοιξη επαφών στην Ουάσιγκτον.

Ντόναλντ Τραμπ: Συνομιλίες με Ιαπωνία για τελωνειακούς δεσμούς

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρει μεγάλη πρόοδο στις συνομιλίες με αντιπροσωπεία της Ιαπωνίας για τους τελωνειακούς δεσμούς μετά τον εμπορικό πόλεμο. Το ζήτημα των δασμών και η σημασία των διμερών διαπραγματεύσεων στο εμπόριο.

Ολοκληρώθηκαν οι Προημιτελικοί του Champions League – Οι Ημιτελικοί Ανακοινώθηκαν

Η ολοκλήρωση των προημιτελικών ανακοινώνει τα ζευγάρια των ημιτελικών του Champions League, με Άρσεναλ να αντιμετωπίζει την Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει την Ίντερ.