Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Ντράγκαν Νέσιτς, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα στο γυναικείο τμήμα του συλλόγου. Ο Νέσιτς έχει εντυπωσιακή εμπειρία, με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του Challenge Cup Γυναικών το 2009 με την Μόντε Σκιάβο.
Την περασμένη περίοδο οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναλαμβάνοντας τις “πράσινες” μεσούσης της περιόδου.
Ο 54χρονος τεχνικός έχει περάσει από πολλές ομάδες και έχει διατελέσει ομοσπονδιακός προπονητής σε διάφορες χώρες. Με αισιοδοξία, δήλωσε ότι ο στόχος του είναι να φτάσει τον Πανιώνιο στα πλέι οφ και να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά το πλούσιο βιογραφικό του περιλαμβάνει ομάδες όπως η Rapid Bucuresti, η Μακάμπι Χάιφα, η Γαλατάσαραϊ και η Μόντε Σκιάβο, με εντυπωσιακές επιτυχίες στην πορεία του.
Ο Νέσιτς εκφράζει τη χαρά του για τη νέα πρόκληση στον Πανιώνιο και εκφράζει την πεποίθησή του ότι με σκληρή δουλειά μπορούν να πετύχουν μεγάλα πράγματα στο ελληνικό βόλεϊ.