Η Σβιάτεκ προκρίνεται στον προημιτελικό του Australian Open

    Η Ιγκα Σβιάτεκ, η οποία βρίσκεται στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε με εντυπωσιακό τρόπο της Γερμανίδας, Εβα Λις (Νο 128), με σκορ 6-0, 6-1, χρειάζοντας μόλις 59 λεπτά για να προκριθεί στον προημιτελικό του Australian Open στη Μελβούρνη.    Η 23χρονη Πολωνή τενίστρια επιστρέφει στους προημιτελικούς του πρώτου Grand Slam της χρονιάς μετά από διετή απουσία και θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα μεταξύ της Αμερικανίδας Εμα Ναβάρο (Νο 8) και της Ρωσίδας, Ντάρια Κασάτκινα (Νο 10).    Αξίζει να σημειωθεί ότι από την έναρξη του τουρνουά, μόνο η Σβιάτεκ και η Λευκορωσίδα επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, Αρινα Σαμπαλένκα, δεν έχουν χάσει σετ.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Αθλητισμός ως Μοναδικός Δεσμός – Συζήτηση για το Νέο Νομοσχέδιο

Στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου πραγματοποιήθηκε συζήτηση για το νέο νομοσχέδιο που αφορά την ενίσχυση του αθλητισμού, με έμφαση στην αντιμετώπιση της αθλητικής βίας και του ντόπινγκ.

Νέα σεισμική δόνηση στην Ελλάδα – Τελευταίες εξελίξεις

Τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις σεισμικές δονήσεις στην Ελλάδα, με νέα δεδομένα από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και τη Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων.

Αποκαλύφθηκε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία Fantastic Four: First Steps

Η Marvel παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ για την ταινία "The Fantastic Four: First Steps", που αναδεικνύει τη ζωή των ηρώων πριν και μετά την απόκτηση των δυνάμεών τους, με εντυπωσιακές ερμηνείες από τους ηθοποιούς Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn και Ebon Moss-Bachrach.

Τραγωδία στα Τέμπη: Η Δικαιοσύνη στο επίκεντρο των ερευνών

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στην εξέλιξη της ανάκρισης για την τραγωδία στα Τέμπη, τονίζοντας τη σημασία της Δικαιοσύνης και απορρίπτοντας τις αβάσιμες υποθέσεις συγκάλυψης από την κυβέρνηση.