Δύο επίκαιρες ερωτήσεις κατέθεσε στη Βουλή η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφορώντας τον Κηφισό και το λαθρεμπόριο στον σιδηρόδρομο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, η κ. Κωνσταντοπούλου κατέθεσε στη Βουλή 2 νέες Επίκαιρες Ερωτήσεις για δύο πολύ σοβαρά θέματα, ελέγχοντας την Κυβέρνηση για τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.
Η πρώτη ερώτηση αφορά την τραγική εγκατάλειψη στο υπογειοποιημένο τμήμα του Κηφισού ποταμού, κάτω από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, με λίμνες, σκουπίδια, μπάζα και έλλειψη συντήρησης και εποπτείας.
Η δεύτερη ερώτηση αφορά το λαθρεμπόριο καυσίμων και επικίνδυνων υλών στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, με αναφορά στο Έγκλημα των Τεμπών και την ανάγκη για δράση από την κυβέρνηση.
Η Ζωή έχει καταθέσει μέχρι σήμερα 164 Επίκαιρες Ερωτήσεις προς την Κυβέρνηση, εκ των οποίων 124 προς τον Πρωθυπουργό και 40 προς όλα τα Υπουργεία.