Νίκη της Κηφισιάς με αμφισβητούμενο πέναλτι

Με ένα γκολ από πέναλτι, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους, η Κηφισιά νίκησε 1-0 την Καλαμάτα στο «Ζηρίνειο», στο ντέρμπι των αήττητων έως σήμερα πρωτοπόρων στο Β΄ όμιλο της Super League 2 και στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Η ομάδα των βορείων προαστίων αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από την «Μαύρη Θύελλα», που είχε δύο δοκάρια και σημαντικές χαμένες ευκαιρίες για να φύγει τουλάχιστον με ένα βαθμό από την Αθήνα, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη υπό το βλέμμα των επικεφαλής της ΚΕΔ, Λανουά και Βαλέρι.

Η φάση κι εν συνεχεία η απόφαση που έκρινε το ντέρμπι καταγράφηκε στο 61ο λεπτό, όταν ο διαιτητής Γιαννούκας καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νίλι στον Ντίας. Ο τηλεοπτικός φακός δεν φάνηκε να δικαιώνει τον ρέφερι και παρά τις αντιδράσεις σύσσωμης της αποστολής των Πελοποννήσιων δεν άλλαξε κάτι, με τον Πόμπο να εκτελεί εύστοχα για το 1-0 στο 64΄.

Πριν απ΄ αυτό η Καλαμάτα είχε δει την τύχη να της γυρίζει την πλάτη στο ξεκίνημα της συνάντησης, όταν ο έμπειρος Παμλίδης «σημάδεψε» δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά τα δοκάρια του Ξενόπουλου, μία στο 3΄ (οριζόντιο) και ύστερα στο 6΄ (δεξί), ενώ στο 87΄ ο Ντιγκινί αστόχησε εξ επαφής.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία:

Παναργειακός - ΑΕΚ Β’         0-3 Κηφισιά - Καλαμάτα            1-0Παναχαϊκή - Χανιά             13:30Ηλιούπολη - Πανιώνιος         15:00Αστέρας Τρίπολης Β’ - Αιγάλεω 20/1

 

Η βαθμολογία (σε 15 αγώνες) 1. Κηφισιά              42 -16αγ. 2. Καλαμάτα             37 -16αγ. 3. Πανιώνιος            30 4. Αιγάλεω              18 5. Ηλιούπολη            18 6. Αστέρας Τρίπολης Β’  14 7. Παναργειακός         13 8. Χανιά                13 9. ΑΕΚ Β’               1210. Παναχαϊκή            12

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Η οικογένεια του Άγγελου μιλά για τον πόνο και την απώλεια

Συγκλονιστικές δηλώσεις από την οικογένεια του Άγγελου μετά την τραγική του απώλεια, περιγράφοντας τον πόνο και την επιθυμία για δικαίωση.

Ντόμινικ Σάντμπρουκ: Νέο λιμπρέτο για τη Μάργκαρετ Θάτσερ

Ο ιστορικός Ντόμινικ Σάντμπρουκ ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του ως συγγραφέας λιμπρέτου, γράφοντας μια όπερα για τη Μάργκαρετ Θάτσερ, στην οποία υπόσχεται μια "οικεία εξερεύνηση" της πολύπλοκης προσωπικότητας της πρώην πρωθυπουργού.

Επιτυχής μεταμόσχευση νεφρών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεταμόσχευση νεφρών στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, με τον 37χρονο λήπτη να νοσηλεύεται σε θάλαμο νοσηλείας. Ο δωρητής, ένας 3χρονος, έδωσε την απόφαση για δωρεά οργάνων μετά από τραγικό συμβάν.

Έκρηξη σε ATM στη Νέα Φιλαδέλφεια

Έκρηξη σε ATM στη Νέα Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα, με την ΕΛΑΣ να εξετάζει τα αίτια του περιστατικού.