Νεκρός 55χρονος σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο

Το βράδυ της Κυριακής, ένας 55χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στην τουαλέτα πρακτορείου ΟΠΑΠ στην οδό Αχιλλέως 38, στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας φέρει σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι και η ταμειακή μηχανή βρέθηκε πεταμένη στο πάτωμα, ανοικτή και άδεια. Τα τραύματα που φέρει είναι πιθανότατα από μαχαίρι.

Αμέσως μετά την ανακάλυψη του πτώματος, η αστυνομία έσπευσε στο σημείο και εντόπισε μέσα στο κατάστημα μια καραμπίνα και ένα ρόπαλο. Το κατάστημα ήταν ανοικτό και τον άτυχο άνδρα εντόπισε μια γυναίκα που πήγε να παίξει Τζόκερ και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

ΠΑΣΟΚ: Κοινωνική Ευαισθησία για το πρόβλημα των φοιτητών που δεν ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους

Το ΠΑΣΟΚ ζητά λήψη μέτρων με κοινωνική ευαισθησία για την επίλυση του προβλήματος των φοιτητών που δεν ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους, σε συνεργασία με τους φορείς της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κρεμλίνο: “Κενές νοήματος” οι δηλώσεις Ζελένσκι για διαπραγματεύσεις με Πούτιν

Το Κρεμλίνο αντέδρασε στις δηλώσεις του Ζελένσκι που δήλωσε έτοιμος για διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν, χαρακτηρίζοντάς τες "κενές νοήματος". Ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας εξέφρασε αμφιβολίες για την ειλικρίνεια του Ουκρανού προέδρου, ενώ ο Ζελένσκι αναθεώρησε τη θέση του τα τελευταία χρόνια. Η πιθανότητα διαπραγμάτευσης με τον Πούτιν και η αντίδραση του Κρεμλίνου έρχονται στο προσκήνιο.

Ανάλυση Υπουργού Προστασίας Πολίτη για τα Αποτελέσματα Ενδοοικογενειακής Βίας

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, παρουσιάζει τα αποτελέσματα της Ελληνικής Αστυνομίας στην αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας και τα μέτρα που υιοθετήθηκαν το 2024.

Ντέιβ Γκρολ: Εμφάνιση στο SNL50 στο Radio City Music Hall

Ο Ντέιβ Γκρολ ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο επετειακό SNL50 στο Radio City Music Hall μετά από πολλές συμμετοχές στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου.