Συντριβή και θάνατοι στο Κίεβο, μετά από ρωσική επίθεση που σημειώθηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ουκρανίας. Ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης του Κιέβου, Τιμούρ Τκατσένκο, ανακοίνωσε το θλιβερό μπροστά στα μάτια της πόλης.
Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη συνοικία Σεβτσένκιβσκι, ενώ τρεις ακόμα τραυματίστηκαν σοβαρά, σύμφωνα με τον Τκατσένκο. Η περιοχή της Ντεσνιάνσκι δεν γλίτωσε από τις συνέπειες της επίθεσης, με τα συντρίμμια να καλύπτουν τους δρόμους και τα κτίρια.
Ο δήμαρχος του Κιέβου, Βιτάλι Κλίτσκο, ενεργοποίησε το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας πάνω από την πόλη, ενώ ανέφερε πως πολλά κτίρια έχουν υποστεί ζημιές, μεταξύ των οποίων και ένας σταθμός του μετρό.
Συνεργεία έχουν σταλεί στο σημείο για την αντιμετώπιση των ζημιών, ενώ η προειδοποίηση για αεροπορικές επιδρομές στην πόλη παρέμεινε ενεργή για αρκετή ώρα.
Η τραγωδία στο Κίεβο συγκλονίζει την Ουκρανία και ρίχνει σκιά θλίψης πάνω από την πρωτεύουσα της χώρας.