Νίκη-έκπληξη για το Περιστέρι επί του Λαυρίου στην Basket League

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, το Περιστέρι κατάφερε να νικήσει το Λαύριο με 69-64, παίρνοντας το «διπλό» στην 15η αγωνιστική της Greek Basketball League. Οι παίκτες του Γιώργου Λιμνιάτη εμφανίστηκαν αποφασισμένοι και ανατρέποντας το μειονέκτημα τους, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη εκτός έδρας.

Το Λαύριο ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα, βρίσκοντας τον εαυτό του σε προβάδισμα +12 πόντων στην αρχή της δεύτερης περιόδου. Ωστόσο, η αντίδραση του Περιστερίου ήταν εντυπωσιακή, με την ομάδα να επιστρέφει δυναμικά στο παιχνίδι και να ανατρέπει το σκορ υπέρ της.

Η άμυνα του Περιστερίου ήταν εξαιρετική στις τρίτη και τέταρτη περίοδο, περιορίζοντας σημαντικά την απόδοση των γηπεδούχων και επιτρέποντας στην ομάδα να πάρει τη νίκη. Ο Τζορτζ Πάπας ξεχώρισε με 18 πόντους, ενώ σημαντική συμβολή είχαν και οι Τζάρελ Έντι με 12 πόντους και ο Τόμπιν Κάρμπερι με 10.

Από την πλευρά του Λαυρίου, ο Ρασάντ Βον ήταν ο κορυφαίος με 20 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει τη νίκη του Περιστερίου.

Το τελικό σκορ ήταν 64-69 υπέρ του Περιστερίου, με τα δεκάλεπτα να διαμορφώνονται σε 19-10, 39-36, 52-53, 64-69. Οι διαιτητές του αγώνα ήταν οι Τζιοπάνος, Τσώνος και Αναστασιάδης.

Στις συνθέσεις, οι παίκτες του Λαυρίου που ξεχώρισαν ήταν οι Κόνιαρης με 11 πόντους, Μουράτος με 15, και Βον με 20 πόντους. Από την πλευρά του Περιστερίου, ο Πάπας με 18 πόντους, ο Έντι με 12 και ο Κάρμπερι με 10 ήταν οι πρωταγωνιστές.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Αθλητισμός ως Μοναδικός Δεσμός – Συζήτηση για το Νέο Νομοσχέδιο

Στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου πραγματοποιήθηκε συζήτηση για το νέο νομοσχέδιο που αφορά την ενίσχυση του αθλητισμού, με έμφαση στην αντιμετώπιση της αθλητικής βίας και του ντόπινγκ.

Νέα σεισμική δόνηση στην Ελλάδα – Τελευταίες εξελίξεις

Τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις σεισμικές δονήσεις στην Ελλάδα, με νέα δεδομένα από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και τη Διεπιστημονική Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων.

Αποκαλύφθηκε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα ταινία Fantastic Four: First Steps

Η Marvel παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ για την ταινία "The Fantastic Four: First Steps", που αναδεικνύει τη ζωή των ηρώων πριν και μετά την απόκτηση των δυνάμεών τους, με εντυπωσιακές ερμηνείες από τους ηθοποιούς Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn και Ebon Moss-Bachrach.

Τραγωδία στα Τέμπη: Η Δικαιοσύνη στο επίκεντρο των ερευνών

Ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στην εξέλιξη της ανάκρισης για την τραγωδία στα Τέμπη, τονίζοντας τη σημασία της Δικαιοσύνης και απορρίπτοντας τις αβάσιμες υποθέσεις συγκάλυψης από την κυβέρνηση.