Νέα μεταγραφή για τον Άθλο Ορεστιάδας

Ο Άθλος Ορεστιάδας ανακοίνωσε την νέα του μεταγραφή, ενισχύοντας το ρόστερ της ομάδας με τον ταλαντούχο Βούλγαρο αθλητή, Μπόζινταρ Γκεοργκίεφ. Γεννημένος στις 28 Ιουλίου 2001 στη Φιλιππούπολη, ο Γκεοργκίεφ έχει ύψος 1,97μ και έχει αποκτήσει εμπειρία σε διάφορα πρωταθλήματα.
Από το 2016 έως το 2019 αγωνιζόταν στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, έχοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις και συμμετοχές σε διοργανώσεις της CEV Cup & Challenge Cup. Στη συνέχεια, πέρασε από άλλες βουλγαρικές και κυπριακές ομάδες, ενώ τη σεζόν 2023-24 αγωνίστηκε στη Λευκορωσία με εξαιρετική επίδοση.
Σε επίπεδο αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ο Γκεοργκίεφ έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες U17 και U18 της Βουλγαρίας, ενώ έχει πάρει μέρος και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Ο ίδιος, μετά τη συμφωνία με τον Άθλο Ορεστιάδας, δήλωσε τη χαρά του για τη μεταγραφή του και την πρόθεσή του να βοηθήσει την ομάδα με τις καλές του εμφανίσεις και το πάθος του στο γήπεδο.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ρούμπιο: Κυβερνήσεις Νικαράγουας, Βενεζουέλας, Κούβας εχθροί της ανθρωπότητας

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Μάρκο Ρούμπιο, κατηγόρησε τις κυβερνήσεις της Νικαράγουας, της Βενεζουέλας και της Κούβας ως εχθρούς της ανθρωπότητας, καθώς υποστηρίζει πως δημιούργησαν τη μεταναστευτική κρίση στο δυτικό ημισφαίριο.

Έλεγχος της νομιμότητας της οικοδομικής άδειας στην Μήλο

Έλεγχος της νομιμότητας οικοδομικής άδειας για πεντάστερο ξενοδοχείο στο Σαρακήνικο Μήλου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Σοκαριστικές ανακοινώσεις από τον Ντόναλντ Τραμπ για τη Λωρίδα της Γάζας

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκανε σοκαριστικές ανακοινώσεις σχετικά με τη Λωρίδα της Γάζας, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων σε διεθνές επίπεδο. Οι προτάσεις του θα μπορούσαν να αλλάξουν ριζικά την κατάσταση στην περιοχή και έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τη Χαμάς και τον παλαιστινιακό λαό.

Κλιματική αλλαγή: Ο στόχος των 2 βαθμών Κελσίου “είναι νεκρός”, προειδοποιεί επιστήμονας

Ο στόχος να περιοριστεί μακροπρόθεσμα η αύξηση της θερμοκρασίας της Γης κάτω από το όριο των 2 βαθμών Κελσίου "είναι νεκρός", προειδοποιεί αμερικανός κλιματολόγος.