Καθυστέρηση άνω των 30 λεπτών παρατηρείται το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αττική Οδό, συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Η κατάσταση επιδεινώνεται από μεγάλη εκροή χωμάτων που έχει επηρεάσει όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας, στο ύψος του Κόμβου Μεταμόρφωσης.
Μέχρι στιγμής, η αριστερή λωρίδα έχει ανοίξει για την κυκλοφορία, ενώ οι δεξιές λωρίδες παραμένουν κλειστές λόγω των εργασιών καθαρισμού του οδοστρώματος, οι οποίες είναι σε πλήρη εξέλιξη από συνεργείο της Πυροσβεστικής.
Η κατάσταση είναι κρίσιμη, καθώς οι ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί λόγω της εκροής χωμάτων από φορτηγό, με πολλές οδούς να έχουν ακινητοποιηθεί. Οι Αρχές βρίσκονται ήδη στο σημείο για να αποκαταστήσουν τη κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν.
Συγκριτικά, οι καθυστερήσεις είναι πάνω από 30 λεπτά από Ανθούσα έως Μεταμόρφωση και από Πλακεντίας έως Μεταμόρφωση στην Περιφέρεια Υμηττού.
Εν τω μεταξύ, ας σημειωθεί ότι ο Χάαλαντ έγινε ο «βασιλιάς» του Μάντσεστερ με συμβόλαιο 9,5 χρόνων στη Σίτι, ενώ τα αυτόφωρα θα λειτουργούν και τα Σαββατοκύριακα με εντολή της προεδρεύουσας του Αρείου Πάγου. Επίσης, μία θηλυκή συμμορία δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, κλέβοντας πορτοφόλια από ηλικιωμένους σε λαϊκές και σούπερ μάρκετ.