Αύξηση 9,3% στην Επιβατική Κίνηση στα Αεροδρόμια της Χώρας το 2024

Καταγράφηκε αύξηση 9,3% στην επιβατική κίνηση στο σύνολο των αεροδρομίων της χώρας το 12μηνο του 2024 σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2023.

Το σύνολο των επιβατών στα αεροδρόμια αυξήθηκε στα 79.403.911 για το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2024, σε σύγκριση με τους 72.616.584 επιβάτες του 2023.

Επίσης, ο αριθμός κινήσεων αεροσκαφών αυξήθηκε κατά 7,6% για το 12μηνο του 2024 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2023, φτάνοντας τις 603.931 πτήσεις έναντι 561.366 το 2023.

Συγκεκριμένα, η επιβατική κίνηση στα 24 αεροδρόμια της ΥΠΑ αύξησε κατά 8% για το 12μηνο του 2024, με τον συνολικό αριθμό επιβατών να φτάνει τους 11.975.632.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ανάλυση Υπουργού Προστασίας Πολίτη για τα Αποτελέσματα Ενδοοικογενειακής Βίας

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, παρουσιάζει τα αποτελέσματα της Ελληνικής Αστυνομίας στην αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας και τα μέτρα που υιοθετήθηκαν το 2024.

Ντέιβ Γκρολ: Εμφάνιση στο SNL50 στο Radio City Music Hall

Ο Ντέιβ Γκρολ ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο επετειακό SNL50 στο Radio City Music Hall μετά από πολλές συμμετοχές στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου.

Συνάντηση Αιγύπτου – Παλαιστίνης για τη Λωρίδα της Γάζας

Ο Αιγύπτιος υπουργός Εξωτερικών επισημαίνει τη σημασία ενίσχυσης της Παλαιστινιακής Αρχής στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός συναντάται με τον Αμπάς στην Ιορδανία για συζητήσεις για τα σχέδια ανάκαμψης.

Τροπολογία για την οργάνωση και λειτουργία παραρτημάτων ΑΕΙ

Η υφυπουργός Παιδείας, Ζέτα Μακρή, υποστήριξε την αναγκαιότητα της τροπολογίας του υπουργείου Παιδείας που αφορά την οργάνωση και λειτουργία των παραρτημάτων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ολομέλεια.