Σήμερα, υπό την παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα, υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στον υφυπουργό Βασίλη Οικονόμου και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Κωνσταντίνο Σιάχο. Το μνημόνιο αυτό αποτελεί αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας των δύο φορέων, με γνώμονα την βελτίωση της προσβασιμότητας στις δημόσιες συγκοινωνίες και την ενίσχυση των αθλητών και αθλητριών με αναπηρίες.
Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε τη στήριξή του προς τις δράσεις της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και το σημαντικό έργο που αυτή προσφέρει στην ανάπτυξη των αθλητών με αναπηρία. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τόνισε τη σημασία του μνημονίου για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των ατόμων με αναπηρία και την προώθηση της αθλητικής τους δραστηριότητας.
Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βασίλης Οικονόμου, τόνισε ότι η υπογραφή αυτού του μνημονίου αποτελεί σημαντικό βήμα προς την προσβασιμότητα και την κοινωνική ενσωμάτωση των ατόμων με αναπηρία. Η συνεργασία αυτή ανοίγει νέους ορίζοντες για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που υποστηρίζει τη διαφορετικότητα και ενισχύει τη συμμετοχή όλων.
Στην υπογραφή του μνημονίου παρέστησαν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, μεταξύ των οποίων ήταν ο γενικός γραμματέας και άλλα στελέχη της οργάνωσης.