Υπογραφή τροποποιητικής σύμβασης για προμήθεια 200 λεωφορείων φυσικού αερίου

Η υπογραφή της τροποποιητικής σύμβασης για την προμήθεια 200 λεωφορείων φυσικού αερίου από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα επισημαίνει τη σταδιακή ανανέωση του στόλου των αστικών συγκοινωνιών στην Αθήνα. Η σύμβαση προβλέπει την παράδοση των νέων οχημάτων έως τον Ιούλιο του 2025.Τα νέα λεωφορεία φυσικού αερίου προστίθενται στην ήδη υπό εξέλιξη προμήθεια άλλων 100 αρθρωτών αστικών λεωφορείων, με συνολικό αριθμό 300 οχημάτων που θα δρομολογηθούν στην πρωτεύουσα. Η αναβάθμιση του στόλου αποτελεί μέρος της προσπάθειας για βελτίωση των υπηρεσιών στο επιβατικό κοινό, με έμφαση στην προσβασιμότητα και τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.Ο κ. Σταϊκούρας, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, υπογράμμισε τη σημασία της απρόσκοπτης εφαρμογής του προγράμματος ανανέωσης του στόλου, ενισχύοντας την ποιότητα των μεταφορικών υπηρεσιών στην πρωτεύουσα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Κορύφωση της Μεγάλης Εβδομάδας: Τέλος η Ιερά Ακολουθία, Περιφορά Επιταφίου σε ολόκληρη την Ελλάδα

Η Μεγάλη Εβδομάδα ολοκληρώθηκε με την τέλεση της Ιεράς Ακολουθίας και την Περιφορά του Επιταφίου σε εκκλησίες ανά την Ελλάδα, με πλήθος πιστών να τιμά την Ταφή του Κυρίου.

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο στην Καλλιθέα

Σοκ στην Καλλιθέα με την ανακάλυψη νεκρού άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο, ο οποίος είχε δεχθεί πυροβολισμούς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα playoffs της Euroleague

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε την πρόκρισή της στα playoffs της Euroleague, μετά τη νίκη της επί της Μπάγερν Μονάχου. Οι Ισπανοί θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Νίκη της Εσπανιόλ με 1-0 επί της Χετάφε στη LaLiga

Η Εσπανιόλ επικράτησε με 1-0 της Χετάφε στη LaLiga, ενώ η Μπαρτσελόνα παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.