Ο Παού Γκασόλ έχει λάμψει τόσο με την εθνική Ισπανίας όσο και στο ΝΒΑ με διάφορες ομάδες. Ο Άντριου Μπόγκατ και ο προπονητής Μάικ Σιζέφσκι είναι επίσης ανάμεσα στους εννέα που εισέρχονται στην “τάξη” του Hall of Fame της FIBA για το 2025.
Η επίσημη είσοδός τους στο Hall of Fame θα τελεσθεί σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Μπαχρέιν στις 17 Μαΐου.
Ο Ράτκο Ραντοβάνοβιτς και άλλοι πρωταθλητές όπως ο Αλφόνσο Μπιλέ και η Λεονόρ Μπορέλι αναδεικνύονται επίσης στο Hall of Fame για το 2025, δίνοντας έναν αέρα μεγαλείου στην αθλητική κοινότητα.
Με τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η Λεονόρ Μπορέλι από την Κούβα θεωρείται μια από τις κορυφαίες μπασκετμπολίστριες όλων των εποχών.
Αυτοί και άλλοι εννέα αξιόλογοι αθλητές και προπονητές θα τιμηθούν στην εκδήλωση του Hall of Fame της FIBA για το 2025, αναδεικνύοντας την αξία και την προσφορά τους στον κόσμο του μπάσκετ.