Συζητήθηκαν τα μεταγραφικά ζητήματα στον ΠΑΟΚ

Στις εβδομαδιαίες επαφές Ιβάν Σαββίδη – Ραζβάν Λουτσέσκου, αναδείχθηκαν τα μεταγραφικά ζητήματα και ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν (2025-2026).

Ο Σαββίδης επιβεβαίωσε πως ο Λουτσέσκου είναι ο υπεύθυνος για τον σχεδιασμό της ομάδας και τις μεταγραφές, ενώ ο ίδιος θα αποφασίσει για την ανανέωση συμβολαίων και τις αποχωρήσεις.

Ο Λουτσέσκου ζήτησε ηρεμία για να επικεντρωθεί η ομάδα στους στόχους της: την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την παραμονή στο Europa League.

Στο τέλος της σεζόν, θα αποφασιστούν τα συμβόλαια πολλών παικτών, μεταξύ των οποίων Βιεϊρίνια, Τάισον, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κόλεϊ, Ότο, Σαμάτα, Μπακαγιόκο, Τόμας, Παβλένκα και Μπαλωμένος.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Η Λίβερπουλ πλησιάζει τον τίτλο στην Premier League

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε αντίστροφη μέτρηση για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League, βρίσκεται με προβάδισμα 13 βαθμών έναντι της Άρσεναλ. Στο επόμενο ματς, αν νικήσει την τοπική ομάδα του Λέστερ, μπορεί να κλειδώσει μαθηματικά τον τίτλο. Σε αντίθετη περίπτωση, η αναμέτρηση με την Τότεναμ θα είναι κρίσιμη.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Παυλίδης το “φως” που αναδεικνώνει την ομάδα

Ο Βαγγέλης Παυλίδης συνεχίζει τον εντυπωσιακό του πορεία στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, με σπουδαίες επιδόσεις που ανεβάζουν την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην κορυφή της βαθμολογίας. Μάθετε όλα τα αποτελέσματα και την τρέχουσα κατάταξη.

Το Κύπελλο του Πάσχα: Η παράδοση του ποδοσφαίρου στην Αθήνα

Αναδρομή στην παράδοση του ποδοσφαίρου στην Αθήνα μέσα από το Κύπελλο του Πάσχα, ένα τουρνουά που έγινε θεσμός για δεκαετίες.

Ο Σιμεόνε εκφράζει λύπη για την κακή απόδοση της Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, εξέφρασε λύπη για την κακή απόδοση της ομάδας του μετά την ήττα από τη Λας Πάλμας και την απώλεια ελπίδων για τον τίτλο της LaLiga.