Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο διαθέτει $1 εκατομμύριο για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στο Λος Άντζελες

Ο Χολυγουντιανός σταρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο ανακοίνωσε ότι διαθέτει το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στην αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών που πλήττουν την κομητεία του Λος Άντζελες.Μέσω ενός story στο Instagram ο ηθοποιός, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη των Αγγέλων, εξέφρασε την δέσμευσή του να βοηθήσει. Τα χρήματα θα διατεθούν σε μια σειρά οργανισμών πρώτης γραμμής, όπως το Ίδρυμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες, το Pasadena Humane Society και το World Central Kitchen με στόχο την παροχή άμεσης βοήθειας στους πυροσβέστες, τους κατοίκους και τα ζώα.«Οι πυρκαγιές καταστρέφουν την πόλη μας», έγραψε ο Ντι Κάπριο και πρόσθεσε. «Διαθέτω $1 εκατομμύριο σε συνεργασία με το πρόγραμμα άμεσης αντίδρασης του Re:wild για την υποστήριξη τόσο των άμεσων αναγκών όσο και των προσπαθειών αποκατάστασης μετά την πυρκαγιά».

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ανάλυση Υπουργού Προστασίας Πολίτη για τα Αποτελέσματα Ενδοοικογενειακής Βίας

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, παρουσιάζει τα αποτελέσματα της Ελληνικής Αστυνομίας στην αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας και τα μέτρα που υιοθετήθηκαν το 2024.

Ντέιβ Γκρολ: Εμφάνιση στο SNL50 στο Radio City Music Hall

Ο Ντέιβ Γκρολ ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο επετειακό SNL50 στο Radio City Music Hall μετά από πολλές συμμετοχές στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου.

Συνάντηση Αιγύπτου – Παλαιστίνης για τη Λωρίδα της Γάζας

Ο Αιγύπτιος υπουργός Εξωτερικών επισημαίνει τη σημασία ενίσχυσης της Παλαιστινιακής Αρχής στη Λωρίδα της Γάζας, ενώ ο Παλαιστίνιος πρωθυπουργός συναντάται με τον Αμπάς στην Ιορδανία για συζητήσεις για τα σχέδια ανάκαμψης.

Τροπολογία για την οργάνωση και λειτουργία παραρτημάτων ΑΕΙ

Η υφυπουργός Παιδείας, Ζέτα Μακρή, υποστήριξε την αναγκαιότητα της τροπολογίας του υπουργείου Παιδείας που αφορά την οργάνωση και λειτουργία των παραρτημάτων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην Ολομέλεια.