Οι φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο μπορούν πλέον να αγοράσουν εισιτήρια για όλους τους αγώνες του νέου Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με τις 32 ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των νοκ άουτ και του τελικού.
Η νέα φάση έκδοσης εισιτηρίων ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 15:00 (ώρα Ελλάδας), στην ιστοσελίδα του κυβερνώντος οργανισμού του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
Τα γενικά εισιτήρια του κοινού για τα πλέι οφ ξεκινούν από 50 δολάρια (συν φόρους και τέλη) για την Κατηγορία 4, με τις τιμές να ποικίλλουν ανά παιχνίδι.
Η FIFA έχει κρατήσει μια ποσόστωση εισιτηρίων για τους οπαδούς των συλλόγων που αγωνίζονται σε κάθε αγώνα, για τα οποία οι πωλήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.
«Οι φίλαθλοι θα πρέπει να γίνουν μέρος αυτού του τουρνουά, γιατί μετά από περισσότερο από έναν αιώνα συλλογικού ποδοσφαίρου έτοιμοι για το πρώτο πραγματικά παγκόσμιο και βασισμένο στην αξία Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων», δήλωσε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων FIFA 2025 θα διεξαχθεί με 32 κορυφαίους συλλόγους και από τις έξι ηπείρους και θα ξεκινήσει στο Μαϊάμι το Σάββατο 14 Ιουνίου 2025.
Και οι 63 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων FIFA 2025 θα είναι διαθέσιμοι δωρεάν παγκοσμίως και ζωντανά στην εφαρμογή DAZN.