Επιτάχυνση παραδόσεων όπλων από την Ταϊβάν για αποτροπή απειλών της Κίνας

Ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής Μάικ Γουόλτς, από τη Δευτέρα ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε χθες Τρίτη πως θέλει να επιταχυνθούν οι παραδόσεις όπλων που έχουν αγοραστεί από την Ταϊβάν για την αποτροπή των απειλών της Κίνας.

«Έχουμε εκκρεμείς παραγγελίες 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων», στρατιωτικού υλικού και ειδών «που έχουν πληρώσει και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά (…) για να τους παραδώσουμε αυτά που πλήρωσαν» ως μέσα «αποτροπής», ανέφερε ο κ. Γουόλτς κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Ουάσιγκτον.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ (EPA/AARON SCHWARTZ)

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Σολτς αρνείται την “επιβεβλημένη στην Ουκρανία ειρήνη” – Συζητήσεις για τον πόλεμο

Ο καγκελάριος της Γερμανίας Ολαφ Σολτς αρνείται την "επιβεβλημένη στην Ουκρανία ειρήνη" και οι συζητήσεις για τον πόλεμο συνεχίζονται μεταξύ Τραμπ, Πούτιν και Ζελένσκι.

Στελέχη Νέας Δημοκρατίας ξεπέρασαν κάθε όριο τοξικότητας, καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κατηγορούνται για υπέρβαση της τοξικότητας από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, με ανακοίνωσή τους να καταδικάζει τις επιθέσεις και τις συκοφαντικές δηλώσεις.

Σοβαρό ατύχημα στο Μόναχο με αυτοκίνητο να πέφτει σε πλήθος

Σοβαρό ατύχημα στο Μόναχο, όπου αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος κατά τη διάρκεια διαδήλωσης, με τουλάχιστον 15 τραυματίες.