Επιστροφή στους κινηματογράφους του ντοκιμαντέρ DIG! μετά από 20 χρόνια

Το διάσημο μουσικό ντοκιμαντέρ DIG! επιστρέφει στους κινηματογράφους για να γιορτάσει την 20η επέτειο από την πρώτη προβολή του.

Το ντοκιμαντέρ, που κέρδισε το μεγάλο βραβείο της κριτικής επιτροπής στο Φεστιβάλ Σάντανς το 2004 με σκηνοθεσία της Όντι Τιμόνερ, ακολουθεί τα διαφορετικά ταξίδια δύο διαχρονικών αμερικανικών ροκ συγκροτημάτων, των The Dandy Warhols και The Brian Jonestown Massacre.

Η ταινία αναδεικνύει τις εντάσεις και τις σχέσεις μεταξύ των μουσικών κατά τη διάρκεια επτά ετών, καταγράφοντας τις δημιουργικές συγκρούσεις που προέκυψαν.

Η νέα έκδοση του ντοκιμαντέρ, με τίτλο “DIG! XX”, έχει υποστεί επεξεργασία και αναβάθμιση, επανακυκλοφορώντας φρέσκια και επίκαιρη αυτή την άνοιξη.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Επιτυχημένος Πρώτος Ημιμαραθώνιος για Ρομπότ στο Πεκίνο

Δεκάδες ρομπότ συμμετείχαν στον πρώτο ημιμαραθώνιο αφιερωμένο σε αυτά στο Πεκίνο, ενώ οι μηχανικοί είναι αισιόδοξοι για το μέλλον της τεχνολογίας.

Η Θεία Λειτουργία του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Τήνο

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της πρώτης Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου, ενώ ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος απηύθυνε σημαντικά λόγια προς τον Πρωθυπουργό.

Η Απίστευτη Πορεία του Ριβάλντο στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου

Γιορτάζοντας τα 53α γενέθλιά του, ο Ριβάλντο Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα, γνωστός ως Ριβάλντο, έχει διανύσει μια εντυπωσιακή ποδοσφαιρική πορεία με τίτλους και διακρίσεις σε διάφορες ομάδες και πρωταθλήματα.

Νέα δραματική σειρά του Netflix με την Σερένα Γουίλιαμς

Το Netflix ανακοίνωσε τη νέα δραματική σειρά "Carrie Soto is Back" με τη Σερένα Γουίλιαμς ως εκτελεστική παραγωγό, βασισμένη στο μυθιστόρημα της Τέιλορ Τζένκινς Ριντ και με θέμα τον κόσμο του τένις.