Δάνεια Λευκής Λίστας: Κίνα Ξεπέρασαν τα 5 Τρισ. Γιουάν

Τα δάνεια που έχουν εγκριθεί για τη λεγόμενη “λευκή λίστα” της αγοράς ακινήτων στην Κίνα έχουν ξεπεράσει τα 5 τρισεκατομμύρια γιουάν (660 δισεκατομμύρια ευρώ) σύμφωνα με την αρμόδια ρυθμιστική αρχή (NFRA).Οι κίνδυνοι για τα χρηματοοικονομικά ιδρύματα μικρής και μικρομεσαίας κλίμακας της Κίνας που επενδύουν στην αγορά ακινήτων έχουν μειωθεί σημαντικά, ενώ ο μηχανισμός της “λευκής λίστας” έχει αποδειχτεί ότι είναι αποτελεσματικός, σύμφωνα με την NFRA.Προσπάθειες θα γίνουν για την επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και τη μείωση των κινδύνων για τους μικρούς και μικρομεσαίους οικονομικούς φορείς, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αγοράς ακινήτων.Παράλληλα, θα επιδιωχθεί η επέκταση του μηχανισμού της “λευκής λίστας” και η βελτίωση της αποτελεσματικότητας του, ώστε να οργανωθεί ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο για την αγορά ακινήτων, σύμφωνα με την NFRA.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Έκρηξη σε ATM στη Νέα Φιλαδέλφεια

Έκρηξη σε ATM στη Νέα Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα, με την ΕΛΑΣ να εξετάζει τα αίτια του περιστατικού.

Πρώτες πληροφορίες από το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την τραγωδία στα Τέμπη

Ανακοίνωση του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την τραγωδία στα Τέμπη, αποκαλύπτοντας τις συνθήκες και τις εκρήξεις που ακολούθησαν.

Η Σαντορίνη του 1956: Η μαρτυρία μιας επιζήσασας

Μια συγκλονιστική μαρτυρία από τη Σαντορίνη του 1956, όπου μια επιζήσασα μοιράζεται τις αναμνήσεις της από τον μεγάλο σεισμό που συγκλόνισε το νησί.

Πρόταση Τραμπ για αμερικανικούς κρατούμενους στο Ελ Σαλβαδόρ

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την επιθυμία του να στείλει αμερικανικούς κρατούμενους σε φυλακές στο Ελ Σαλβαδόρ, παρά τα νομικά εμπόδια που προκύπτουν.