ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ: Ισχυρές βροχές, χιονοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους σε όλη την Ελλάδα

Η επικαιροποίηση του εκτάκτου δελτίου επιδείνωσης καιρού προβλέπει ότι οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι χιονοπτώσεις ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα και οι θυελλώδεις άνεμοι θα συνεχιστούν έως και την Τρίτη (14-01-25). Από την Τετάρτη (15-01-25) τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν ενώ ο παγετός, κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, θα συνεχιστεί για το επόμενο τριήμερο.Στη Δευτέρα 13-01-2025, προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια. Επίσης, πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.Την Τρίτη 14-01-2025, αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας, μαζί με χιονοπτώσεις στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα παραμείνουν θυελλώδεις σε πολλές περιοχές.Συνολικά, ο καιρός θα παραμείνει ασταθής και επικίνδυνος για τις επόμενες ημέρες, με τις αρχές να επισημαίνουν την ανάγκη για προσοχή και προληπτικά μέτρα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αναστολή απέλασης Βενεζουελάνων μεταναστών από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανέστειλε την απέλαση Βενεζουελάνων μεταναστών με βάση παλαιό νόμο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα αμφισβήτησης της απομάκρυνσής τους από τη χώρα.

Επιτυχημένος Πρώτος Ημιμαραθώνιος για Ρομπότ στο Πεκίνο

Δεκάδες ρομπότ συμμετείχαν στον πρώτο ημιμαραθώνιο αφιερωμένο σε αυτά στο Πεκίνο, ενώ οι μηχανικοί είναι αισιόδοξοι για το μέλλον της τεχνολογίας.

Η Θεία Λειτουργία του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Τήνο

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της πρώτης Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου, ενώ ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος απηύθυνε σημαντικά λόγια προς τον Πρωθυπουργό.

Η Απίστευτη Πορεία του Ριβάλντο στον Κόσμο του Ποδοσφαίρου

Γιορτάζοντας τα 53α γενέθλιά του, ο Ριβάλντο Βίτορ Μπόρμπα Φερέιρα, γνωστός ως Ριβάλντο, έχει διανύσει μια εντυπωσιακή ποδοσφαιρική πορεία με τίτλους και διακρίσεις σε διάφορες ομάδες και πρωταθλήματα.