Ανατροπές στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νέα ήττα

Η χθεσινή ήταν άλλη μια ήττα από την αιώνια αντίπαλο που θα αφήσει το στίγμα της στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά τον καταλανικό θρίαμβο (4-0) στον πρώτο γύρο του ισπανικού πρωταθλήματος, μέσα στο “Μπερναμπέου”, η ομάδα του Χάνσι Φλικ επανέλαβε το κατόρθωμα νικώντας τους “Μερένχες” με 5-2 στον τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ το βράδυ της Κυριακής.

Μια νέα συντριβή που δεν κάθισε καθόλου καλά στους φίλους του συλλόγου, με αποτέλεσμα οπαδοί και ΜΜΕ να απαιτούν γι’ άλλη μια φορά, όπως συμβαίνει συχνά μετά από αυτού του είδους τις ήττες, δραστικά μέτρα και αποφάσεις για τις επόμενες μέρες.

Όμως, όπως αναφέρει η Marca, ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν πρόκειται να πανικοβληθεί. Αντίθετα, πήρε τρεις αποφάσεις ξεκινώντας από τον Κάρλο Αντσελότι, με τον οποίο θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες αλλά το μέλλον του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο δεν κινδυνεύει.

Αυτή είναι μια δυνατή πρώτη επιλογή, ενώ στα κοινωνικά δίκτυα πολλοί οπαδοί καλούσαν τον πρόεδρο της Ρεάλ να προχωρήσει σε απόλυση. Το μέλλον του “Καρλέτο” θα κριθεί στο τέλος της σεζόν κι επομένως δεν υπάρχει ενδεχόμενο αποχώρησης για τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Δεύτερη απόφαση είναι πως δεν θα υπάρξει μεταγραφή στη θέση του κεντρικού αμυντικού αυτόν τον χειμώνα. Οι Μαδριλένοι δεν σκοπεύουν να ενισχύσουν τον αμυντικό άξονα παρά τα εμφανή προβλήματα και τους τραυματισμούς σε αυτή τη θέση, θα βασιστούν δε στους παίκτες που είναι παρόντες στην ομάδα και στους νεαρούς μέχρι το καλοκαίρι.

Τέλος, τρίτη και τελευταία απόφαση: η άφιξη ενός δεξιού μπακ. Η Ρεάλ θα προσπαθήσει ξανά για τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ της Λίβερπουλ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο.

Ο σύλλογος από την ισπανική πρωτεύουσα είναι έτοιμος να κάνει μια επένδυση, ακόμα κι αν ο παίκτης μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Μια πρώτη πρόταση έχει ήδη απορριφθεί από τους “Κόκκινους”, μα όλα δείχνουν ότι η Ρεάλ θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τραμπ: Η Αμερική θέλει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ επιθυμούν να αναλάβουν τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας, προτείνοντας ανάπτυξη και αλλαγές στην περιοχή.

Αναπτύχθηκε αστυνομική επιχείρηση σε αποθήκη εταιρείας στην πόλη Νιου Όλμπανι

Αστυνομικές δυνάμεις εκκαθάρισαν αποθήκη εταιρείας στη Νιου Όλμπανι μετά από αναφορές πυροβολισμών. Ασαφές αν πρόκειται για έναν ή πολλούς δράστες. Τραυματίες προκύπτει από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της ΔΥΠΑ

Σήμερα, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2025 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ανέργων στο νέο πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) σε ψηφιακές, πράσινες και οικονομικές δεξιότητες, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0".

Ρούμπιο: Κυβερνήσεις Νικαράγουας, Βενεζουέλας, Κούβας εχθροί της ανθρωπότητας

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Μάρκο Ρούμπιο, κατηγόρησε τις κυβερνήσεις της Νικαράγουας, της Βενεζουέλας και της Κούβας ως εχθρούς της ανθρωπότητας, καθώς υποστηρίζει πως δημιούργησαν τη μεταναστευτική κρίση στο δυτικό ημισφαίριο.