Ο Τόμας Ουόκαπ αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας μετά από ενοχλήσεις στη μέση, κάτι που τον κάνει αμφίβολο για τον επερχόμενο αγώνα του Ολυμπιακού εναντίον της Μπασκόνια. Απουσίαζε από τη δωδεκάδα στο παιχνίδι με την Καρδίτσα, και σύμφωνα με τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα, η κατάστασή του είναι αβέβαιη.
Ο Τάιλρ Ντόρσεϊ, παρά την καλή του εμφάνιση με 14 πόντους εναντίον της Καρδίτσας, αντιμετωπίζει προβλήματα μετά από τραυματισμό. Ο προπονητής εξέφρασε την ανάγκη του να επανακτήσει την αυτοπεποίθηση και την ένταση στο παιχνίδι του.
Σχετικά με την πενταετία του στον Ολυμπιακό, ο Μπαρτζώκας τόνισε την αφοσίωσή του στην ομάδα, δηλώνοντας ότι παρότι αποχώρησε για το καλό της, η σχέση του με την ομάδα παραμένει ακέραιη.
Στη συνέχεια, ο προπονητής αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού εναντίον των Θεσσαλών, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι ως ευχάριστο και αναφέροντας τη σημασία της διαχείρισης του ρυθμού των παικτών.
Οι επιδόσεις των παικτών, όπως του Φουρνιέ και του Παπανικολάου, ήταν αντικείμενο προσοχής, με τον Μπαρτζώκα να επαινεί την απόδοσή τους και να εκφράζει ικανοποίηση για τις επιδόσεις της Καρδίτσας παρά τον τραυματισμό ενός παίκτη της.
Συνοψίζοντας, ο Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με την Μπασκόνια, εκφράζοντας αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Ουόκαπ, και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία του με την ομάδα του Ολυμπιακού.