Προβλήματα τραυματισμών για τον Παναθηναϊκό ενόψει αγώνα με τον Πανσερραϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα λόγω τραυματισμών στην προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό στη Super League. Ο προπονητής Ρουί Βιτόρια δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αζεντίν Ουναΐ και τον Τιν Γεντβάι λόγω τραυματισμών, ενώ ο Τάσος Μπακασέτας απουσιάζει λόγω ποινής. Ωστόσο, ο Φίλιπ Μαξ επιστρέφει στην αποστολή και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στον αγώνα.

Η προπόνηση των παικτών περιελάμβανε ποικίλες ασκήσεις, με τον προπονητή να ανακοινώνει την αποστολή για τον αγώνα. Ποδοσφαιριστές όπως οι Λοντίγκιν, Ζέκα, Τετέ και Φικάι βρίσκονται στη λίστα για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Σημαντικές νίκες στη Serie A με ΜακΤόμινεϊ και Διαό

Σημαντικές νίκες σημειώθηκαν στη Serie A με το γκολ του ΜακΤόμινεϊ και τα δύο γκολ του Διαό, ενώ η La Liga βρίσκεται σε αγωνία με την κορυφή της πίνακα.

Πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία: Αντιφάσεις και Συγκρούσεις

Η Ρωσία ανακοίνωσε πασχαλινή εκεχειρία στην Ουκρανία, όμως ο Ουκρανός πρόεδρος καταγγέλλει συνεχείς επιθέσεις.

Μήνυμα Πάσχας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Αναλυτικό μήνυμα για το Πάσχα από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με αναφορές στη Σύνοδο της Νικαίας και τη σημασία της Ανάστασης.

Αναστάσιμες Ακολουθίες σε Καθεδρικό Ναό και Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών και στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα τελέστηκαν οι Αναστάσιμες Ακολουθίες με πλήθος πιστών και παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της πολιτείας.