Πρώτοι αγώνες Κυπέλλου Κ19 στη Super League: Αποτελέσματα και εξέλιξη

Σημαντική ημέρα για τις διοργανώσεις υποδομών της Super League ήταν η 11η Ιανουαρίου 2025, με τους πρώτους αγώνες Κυπέλλου Κ19. Η νεοσύστατη διοργάνωση ξεκίνησε φέτος με την πρώτη φάση να μην φέρνει έκπληξεις. Ο Ολυμπιακός πέρασε στα πέναλτι επί του Ατρομήτου μετά από μηδενισμό στον κανονικό χρόνο. Ο Κουράκλης απέκρουσε το σουτ του Κάλα και ο Λίγδας έστειλε τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά αποτελέσματα και σκόρερ από τους αγώνες:

Βόλος – Καλλιθέα 4-0 (Κρομμύδας, Θεοχάρης)

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 2-0 (Μύθου, Τσιότας)

Λεβαδειακός – Πανσερραϊκός 4-3 (Θεοδώρου, Ζάντζας – Χαμέντ, Τόλιος, Κοσμόπουλος)

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-0 * 5-3 στα πέναλτι

Αστέρας Τρ. – Παναιτωλικός 1-0 (Σαβούρδος)

Προημιτελικοί: Ολυμπιακός – Άρης, Αστέρας Τρ. – Βόλος, Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ημιτελικοί: Νικητής 1 – Νικητής 2, Νικητής 3 – Νικητής 4

Photo Credit: PAOK FC

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ιστορική νίκη της εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών στον ημιτελικό του World Cup

Η εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών πέτυχε ιστορική νίκη με 15-13 επί της Ολλανδίας στον ημιτελικό του World Cup, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Αλλαγές στην κατάταξη της ATP: Τις θέσεις του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη

Αναλύοντας τις αλλαγές στην κατάταξη της ATP, παρατηρούμε την πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και τη σταθερότητα της Μαρίας Σάκκαρη στη νέα κατάταξη.

Συνάντηση Αμερικανού αντιπροέδρου με πρωθυπουργό της Αγίας Έδρας στο Βατικανό

Συνάντηση του Αμερικανού αντιπροέδρου με τον πρωθυπουργό της Αγίας Έδρας και τον υπουργό Εξωτερικών στο Βατικανό, με επίκεντρο τις διμερείς σχέσεις και τη διεθνή κατάσταση.

Νέος ομοσπονδιακός προπονητής για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ο Κοσμίν Ολαρόιου αναλαμβάνει τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ η ομάδα ετοιμάζεται για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.