Ολυμπιακός: Δις σκόραρε ο Κωστούλας, λύγισε τον Άρη στο Καραϊσκάκη

Με τον Χαράλαμπο Κωστούλα να μπαίνει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και να σκοράρει δις, ο Ολυμπιακός λύγισε με 2-1 τον Άρη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο Λορέν Μορόν (35′) είχε δώσει προβάδισμα στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδι με υπέροχη προσωπική ενέργεια, όμως οι “κίτρινοι” δεν άντεξαν ελέω τραυματισμών, Κωστούλα αλλά και της αποβολής του Μάρτιν Μοντόγια (72′) με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι Πειραιώτες με δυο γκολ του 17χρονου (50′, 90’+6′), που προ ημερών ανανέωσε το συμβόλαιό του, πήραν το “τρίποντο” και παρέμειναν στην κορυφή.Οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν με διάθεση για ένα γρήγορο γκολ, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς ήταν καλά οργανωμένοι. Μάλιστα, στο 10λεπτο διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ροντινέι πάνω στον Βλάντιμρ Νταρίντα, ωστόσο Γκλεν Περ Νίμπεργκ και VAR συμφώνησαν πως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Δεύτερο “χτύπημα” για τον Άρη δυο λεπτά αργότερα, με τον μυικό τραυματισμό του Κλέιτον Ντιαντί.Η πρώτη καλή στιγμή για τους Πειραιώτες ήρθε στο 20′, με την ατομική ενέργεια του Ζέλσον Μαρτίνς. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ολυμπιακός έχασε διπλή ευκαιρία, όταν έπειτα από επικίνδυνη σέντρα του Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο Χουλιάν Κουέστα έδιωξε προσωρινά προ του Τσικίνιο.Για να φτάσουμε στο 35ο λεπτό και το 0-1, ένα γκολ που φέρει φαρδιά-πλατιά τη σφραγίδα του Μορόν. Ο Ισπανός φορ έκλεψε την μπάλα από τον Ζουλιάν Μπιανκόν και με ένα δυνατό, ξερό σουτ νίκησε τον Κωνσταντίνο Τζολάκη. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τρομερή χαμένη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό.Και δικαιώθηκε άμεσα. Από αδύναμο γύρισμα του Μόντσου Ροντρίγκεθ στον Φρίντεκ, ο Κωστούλας έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Κουέστα για το 1-1. Με εξαίρεση ένα σουτ του Μαρτίνς στο 53′, ο Άρης κατάφερε να ελέγξει τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων.Στο 72ο λεπτό ο Μοντόγια αποβλήθηκε και ο Ολυμπιακός αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα, με τον Κωστούλα να σκοράρει ξανά για το 2-1. Ο Ολυμπιακός ξέφυγε κι άλλο από τους διώκτες του και θα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο. Ο Άρης γνώρισε την τρίτη σερί ήττα και ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συνάντηση Πούτιν – Χαϊθάμ: Συζητούν για το Ιράν και τη διεθνή ατζέντα

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, συναντά τον σουλτάνο του Ομάν, Χαϊθάμ μπιν Ταρίκ, για συζητήσεις που αφορούν το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και επίκαιρα θέματα της διεθνούς ατζέντας.

Ιστορική νίκη της εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών στον ημιτελικό του World Cup

Η εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών πέτυχε ιστορική νίκη με 15-13 επί της Ολλανδίας στον ημιτελικό του World Cup, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Αλλαγές στην κατάταξη της ATP: Τις θέσεις του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη

Αναλύοντας τις αλλαγές στην κατάταξη της ATP, παρατηρούμε την πτώση του Στέφανου Τσιτσιπά και τη σταθερότητα της Μαρίας Σάκκαρη στη νέα κατάταξη.

Συνάντηση Αμερικανού αντιπροέδρου με πρωθυπουργό της Αγίας Έδρας στο Βατικανό

Συνάντηση του Αμερικανού αντιπροέδρου με τον πρωθυπουργό της Αγίας Έδρας και τον υπουργό Εξωτερικών στο Βατικανό, με επίκεντρο τις διμερείς σχέσεις και τη διεθνή κατάσταση.