Οικογένεια Ταϊλανδού επιχειρηματία αγωγή εναντίον Leonardo SpA

Η οικογένεια του Ταϊλανδού επιχειρηματία Βιτσάι Σριβανταναπράμπα, ο οποίος αντιμετώπισε τραγικό θάνατο σε συντριβή ελικοπτέρου το 2018, έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά ενάντια στην ιταλική εταιρεία κατασκευής ελικοπτέρων Leonardo SpA. Η αγωγή προβλέπει το ποσό των 2,15 δισεκατομμυρίων λιρών (2,65 δισεκατομμύρια δολάρια) ως αποζημίωση για το αδικαιολόγητο αυτό γεγονός. Σύμφωνα με την οικογένεια, η συντριβή του ελικοπτέρου αποτέλεσε το μεγαλύτερο θανατηφόρο ατύχημα στην αγγλική ιστορία.
Ο Βιτσάι Σριβανταναπράμπα ήταν γνωστός ως ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Λέστερ, την οποία είχε αγοράσει το 2010 και είχε αγαπηθεί από τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Η απώλεια του από το ατύχημα αυτό είχε προκαλέσει σοκ και θλίψη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

ΗΠΑ: Ο Τραμπ ανακοινώνει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αναλάβει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας, μιλώντας για οικονομική ανάπτυξη και ασφάλεια στην περιοχή.

Η Μπάγερν “σάρωσε” την Αρμάνι Μιλάνο με 87-70 στη Euroleague

Η Μπάγερν επικράτησε με 87-70 επί της Αρμάνι Μιλάνο στην Euroleague, μετατρέποντας μια ισορροπημένη αναμέτρηση σε ξεκάθαρη νίκη χάρη σε εντυπωσιακή εμφάνιση.

Μεγάλη έκπληξη στο Coppa Italia: Η Μπολόνια νίκησε την Αταλάντα 1-0

Η Μπολόνια κατάφερε να επικρατήσει της Αταλάντα με 1-0 στο Coppa Italia, με τον Χαράλαμπο Λυκογιάννη να έχει καθοριστικό ρόλο στη νίκη της ομάδας του.

Ο Ζελένσκι έτοιμος για διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι δηλώνει έτοιμος για απευθείας διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, ενώ η επιστροφή του Τραμπ στο Λευκό Οίκο αναζωπύρωσε τα σενάρια για επικείμενες διαπραγματεύσεις.