Νέο ντοκιμαντέρ για την Κάρολαϊν Φλακ από τη Disney+

Περίπου πέντε χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της Κάρολαϊν Φλακ, η Disney+ ανέθεσε ένα νέο μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ για τον αείμνηστο Βρετανό τηλεοπτικό παρουσιαστή.Με προσωρινό τίτλο “Caroline” το ντοκιμαντέρ θα αφηγηθεί μέσα από τα μάτια της μητέρας της Κάρολαϊν Φλακ, Κριστίν, καθώς τιμά τη ζωή και την καριέρα της κόρης της, ενώ επίσης επιδιώκει να κατανοήσει τα γεγονότα τους τελευταίους μήνες της και, σύμφωνα με τους παραγωγούς, “αναζητά απαντήσεις” στο ερώτημα γιατί οδηγήθηκε στην αυτοκτονία τον Φεβρουάριο του 2020.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Νέα πρόταση του Τραμπ για τη Λωρίδα της Γάζας

Ο Τραμπ παρουσίασε ένα νέο σχέδιο για τη Λωρίδα της Γάζας, το οποίο σύμφωνα με τον Νετανιάχου μπορεί να αλλάξει την Ιστορία.

ΗΠΑ απαιτούν από τα Ηνωμένα Έθνη να παγώσουν τη χρήση αμερικανικών κεφαλαίων για την υποστήριξη της αϊτινής αστυνομίας

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ απαίτησε από τα Ηνωμένα Έθνη να παγώσουν άμεσα τη χρήση αμερικανικών κεφαλαίων που διατέθηκαν για τη χρηματοδότηση πολυεθνικής δύναμης, η οποία υποστηρίζει την αϊτινή αστυνομία στην αντιμετώπιση των συμμοριών.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ ανακοινώνει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αναλάβει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας, μιλώντας για οικονομική ανάπτυξη και ασφάλεια στην περιοχή.

Η Μπάγερν “σάρωσε” την Αρμάνι Μιλάνο με 87-70 στη Euroleague

Η Μπάγερν επικράτησε με 87-70 επί της Αρμάνι Μιλάνο στην Euroleague, μετατρέποντας μια ισορροπημένη αναμέτρηση σε ξεκάθαρη νίκη χάρη σε εντυπωσιακή εμφάνιση.