Η τελετή εγκαινίων της ανακαινισμένης βιβλιοθήκης της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τον υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας Νίκο Δένδια να παρευρίσκεται στην εκδήλωση. Ο κ. Δένδιας περιηγήθηκε στους χώρους της βιβλιοθήκης, η οποία ανακαινίστηκε με δωρεά της Sealink Navigation Ltd. υπό την προεδρία του Νικόλαου Κοσμάτου.
Στην τελετή παρέστησαν επίσης πολλοί αξιωματούχοι, μεταξύ των οποίων ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Χούπης και άλλοι.
Ο κ. Δένδιας υπογράμμισε τον συμβολικό ρόλο της ανακαινισμένης βιβλιοθήκης, αναφέροντας ότι αποτελεί σύμβολο της προσπάθειας ενίσχυσης της εκπαίδευσης των μελλοντικών ηγητών της ‘Αμυνας. Επιπλέον, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον κ. Κοσμάτο και την υπερηφάνειά του για τους Έλληνες Ευέλπιδες που γεμίζουν την πατρίδα με αισιοδοξία.
Ο υπουργός υπογράμμισε τη σημασία της ενίσχυσης της ελληνικής κοινωνίας με στόχο την αποτελεσματική υπεράσπιση της πατρίδας σε μια εποχή γεωπολιτικών προκλήσεων και αστάθειας.