Δικαστήριο CAS: Ορίστηκε ακρόαση για την υπόθεση ντόπινγκ του Γιανίκ Σίνερ

Η ακρόαση για τη διαιτησία του CAS στην υπόθεση ντόπινγκ με την ουσία κλοστεβόλη στην οποία εμπλέκεται ο Ιταλός πρωταθλητής Γιανίκ Σίνερ ορίστηκε για τις 16 και 17 Απριλίου.

Αυτό ανακοίνωσε το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο που εδρεύει στην Λοζάνη, διευκρινίζοντας ότι η διαδικασία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Οι δικαστές του CAS καλούνται να αποφασίσουν για την έφεση που άσκησε ο παγκόσμιος οργανισμός αντι-ντόπινγκ (WADA) κατά της αθώωσης του Ιταλού τενίστα, νούμερο 1 στον κόσμο, την οποία είχε αποφασίσει ο διεθνής οργανισμός ακεραιότητας του τένις (ITIA).

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Η Ελλάδα στη δεύτερη θητεία Τραμπ: Αντίθετη εικόνα και προοπτικές

Η Ελλάδα υποδέχεται τη δεύτερη θητεία του Τραμπ με αντίθετη εικόνα σε σχέση με την πρώτη, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει τις προοπτικές συνεργασίας με τον εκλεγμένο Πρόεδρο των ΗΠΑ. Παράλληλα, σχολιάζει τις εξελίξεις στην εσωτερική πολιτική σκηνή, μεταξύ άλλων τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και τη συνεργασία της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ.

Η εξέλιξη του 5G στην Ευρώπη: Προβλέψεις και προκλήσεις

Η υιοθέτηση του 5G στην Ευρώπη αναμένεται να εκτοξευθεί στο 80% έως το 2030, ενισχύοντας την οικονομία και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες. Ωστόσο, υπάρχουν προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν για την επιτυχή υιοθέτηση της τεχνολογίας.

Σίνερ επικράτησε του Γκίρον και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Australian Open

Ο Γιανίκ Σίνερ επικράτησε με 6-3, 6-4, 6-2 του Αμερικανού Μάρκου Γκίρον και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Australian Open. Ο Ιταλός τενίστας δείχνει αποφασισμένος να διεκδικήσει την κορυφή στα Grand Slam του τένις.

Νέα μεταγραφή για τον Άθλο Ορεστιάδας

Ο Άθλος Ορεστιάδας ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 23χρονου Βούλγαρου αθλητή, Μπόζινταρ Γκεοργκίεφ, στην ομάδα, προσθέτοντας ποιότητα στο ρόστερ του.