Συνεδρίαση Υπουργικού Συμβουλίου με Κρίσιμα Νομοσχέδια

Αύριο στις 11 το πρωί, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεδριάζει το υπουργικό Συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου. Αναμένεται να παρουσιαστεί το νομοσχέδιο για την ενίσχυση της κεφαλαιαγοράς από τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη.

Επιπλέον, αναμένεται να παρουσιαστούν τα νομοσχέδια για την πειθαρχική δικαιοσύνη και την εξωστρέφεια του Δημοσίου από τον Υπουργό Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιο, και την Υφυπουργό Βιβή Χαραλαμπογιάννη.

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταικούρας, θα παρουσιάσει ερανιστικό νομοσχέδιο και θα εισηγηθεί για τη δημοπράτηση έργων υποδομών, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Αιγάλεω με την Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου και των ανισόπεδων κόμβων Σκαραμαγκά, Σχιστού και Ναυπηγείων.

Τέλος, ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, θα ενημερώσει για το Πρόγραμμα Δανεισμού και Διαχείρισης του Δημοσίου Χρέους, ενώ ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης, θα μιλήσει για τη συμμετοχή της Ελληνικής Δημοκρατίας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τραγωδία στην Ουάσιγκτον: Ανασύρθηκαν τα πτώματα των 67 θυμάτων αεροπορικής σύγκρουσης

Οι ομάδες έρευνας ανακοίνωσαν ότι ανασύρθηκαν τα πτώματα των 67 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σε αεροπορική σύγκρουση στην Ουάσιγκτον. Οι έρευνες συνεχίζονται για την ανάκτηση των συντριμμιών των αεροσκαφών.

Νέα πρόταση του Τραμπ για τη Λωρίδα της Γάζας

Ο Τραμπ παρουσίασε ένα νέο σχέδιο για τη Λωρίδα της Γάζας, το οποίο σύμφωνα με τον Νετανιάχου μπορεί να αλλάξει την Ιστορία.

ΗΠΑ απαιτούν από τα Ηνωμένα Έθνη να παγώσουν τη χρήση αμερικανικών κεφαλαίων για την υποστήριξη της αϊτινής αστυνομίας

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ απαίτησε από τα Ηνωμένα Έθνη να παγώσουν άμεσα τη χρήση αμερικανικών κεφαλαίων που διατέθηκαν για τη χρηματοδότηση πολυεθνικής δύναμης, η οποία υποστηρίζει την αϊτινή αστυνομία στην αντιμετώπιση των συμμοριών.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ ανακοινώνει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αναλάβει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας, μιλώντας για οικονομική ανάπτυξη και ασφάλεια στην περιοχή.