Ο Πούτιν θα δει με θετικό τρόπο την επιθυμία του Τραμπ για επαφές

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είναι έτοιμος να υποδεχτεί με θετικό πνεύμα την επιθυμία του νεοεκλεγέντα προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για επαφές. Παρά ταύτα, δεν έχουν υποβληθεί ακόμα επίσημα αιτήματα για συνάντηση μεταξύ των δύο ηγετών.

Ο Πεσκόφ εξέφρασε την άποψη ότι θα ήταν προτιμότερο να περιμένει ο Τραμπ να αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του ως πρόεδρος πριν από τυχόν διμερείς συναντήσεις με τον Πούτιν.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα εισιτήρια του αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 26 Ιανουαρίου. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω ίντερνετ από τη Δευτέρα 20/01.

Στόχος η ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέρθηκε στην προετοιμασία της Κύπρου για την ένταξη στη ζώνη Σένγκεν, τη συνάντησή του με τον αρχηγό του CDU Φρίντριχ Μερτς και τις διμερείς συναντήσεις του στο περιθώριο της συνόδου του ΕΛΚ στο Βερολίνο.

Συγκινητική αποχαιρετιστήρια βραδιά για τον Ομάρ Μαρμούς

Ο Ομάρ Μαρμούς αποχαιρετήθηκε με συγκίνηση από τους οπαδούς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης πριν τη μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Σίτι, με τον μάνατζερ της ομάδας να εκφράζει την υπερηφάνειά του.