Ειδικό Πρόγραμμα Απασχόλησης: Ξεπέρασαν τους 390 οι Ωφελούμενοι

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), ο αριθμός των ωφελούμενων από το ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης της ΛΑΡΚΟ έχει ξεπεράσει τους 390.

Συνολικά, 392 από τους 658 πρώην εργαζόμενους που έχουν εγγραφεί στο ψηφιακό μητρώο της ΔΥΠΑ έχουν προσληφθεί σε φορείς όπως Περιφέρειες, Δήμοι, Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Πανεπιστήμια και άλλα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.

Η δράση, με προϋπολογισμό 60 εκατ. ευρώ, έχει ως στόχο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης στον δημόσιο τομέα, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 31178/08-05-2024 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 2686).

Η επιδοτούμενη απασχόληση διαρκεί έως 24 μήνες για ωφελούμενους έως 54 ετών και έως 7 έτη για ωφελούμενους 55 ετών και άνω, με ακαθάριστες μηνιαίες αποδοχές ύψους 1.210 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση της ΔΥΠΑ.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της ΔΥΠΑ

Σήμερα, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2025 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ανέργων στο νέο πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) σε ψηφιακές, πράσινες και οικονομικές δεξιότητες, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0".

Ρούμπιο: Κυβερνήσεις Νικαράγουας, Βενεζουέλας, Κούβας εχθροί της ανθρωπότητας

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Μάρκο Ρούμπιο, κατηγόρησε τις κυβερνήσεις της Νικαράγουας, της Βενεζουέλας και της Κούβας ως εχθρούς της ανθρωπότητας, καθώς υποστηρίζει πως δημιούργησαν τη μεταναστευτική κρίση στο δυτικό ημισφαίριο.

Έλεγχος της νομιμότητας της οικοδομικής άδειας στην Μήλο

Έλεγχος της νομιμότητας οικοδομικής άδειας για πεντάστερο ξενοδοχείο στο Σαρακήνικο Μήλου από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Σοκαριστικές ανακοινώσεις από τον Ντόναλντ Τραμπ για τη Λωρίδα της Γάζας

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκανε σοκαριστικές ανακοινώσεις σχετικά με τη Λωρίδα της Γάζας, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων σε διεθνές επίπεδο. Οι προτάσεις του θα μπορούσαν να αλλάξουν ριζικά την κατάσταση στην περιοχή και έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τη Χαμάς και τον παλαιστινιακό λαό.