Δηλώσεις Ηλιόπουλου μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ο Μάριος Ηλιόπουλος εμφανίστηκε ευδιάθετος και λαλίστατος μετά τον δραματικό αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα. Η ΑΕΚ προκρίθηκε στα ημιτελικά μετά την παράταση, με τον Οντουμπάτζο να σκοράρει για το 1-1.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, που ήταν και αρχηγός της αποστολής στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε τη χαρά του και σχολίασε την τιμωρία του Λουτσέσκου, ενώ αναφέρθηκε και στη φιλοξενία που έλαβαν στην Τούμπα.

Αναφερόμενος στις μεταγραφές, απέφυγε να αποκαλύψει σχέδια, υπογραμμίζοντας τη συνεργασία του προπονητή με τον αθλητικό διευθυντή. Όσο για τον αντίπαλο στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ανέφερε ριζοσπαστικά πως δέχεται οποιαδήποτε ομάδα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αλλαγές στα Δρομολόγια Μέσων Μεταφοράς για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα

Αναλυτικές πληροφορίες για τις τροποποιήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων, τρόλεϊ, μετρό και τραμ για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Τελικές θέσεις στα playoffs του NBA

Οι Μέμφις Γκρίζλις και οι Μαϊάμι Χιτ κατάφεραν να κερδίσουν τις τελικές θέσεις στα playoffs του NBA, ενώ ανακοινώθηκαν τα ζευγάρια για τον πρώτο γύρο των ανατολικών και δυτικών playoffs.

Τα φαβορί για τον τίτλο στα playoffs του NBA

Αναλυτική προειδοποίηση για τα φαβορί και τις αντιπροσωπευτικές ομάδες των playoffs του NBA, με εστίαση στους Σέλτικς, τους Καβαλίερς, τους Λέικερς και τους Θάντερ.

Η Εθνική Υδατοσφαίρισης Γυναικών στα Ημιτελικά του World Cup

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών αντιμετωπίζει την Ολλανδία στα ημιτελικά του World Cup, μετά την εντυπωσιακή νίκη επί της Ιταλίας. Στον άλλο ημιτελικό, η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία για μια θέση στον τελικό.