Αναβολή Ανακοίνωσης Υποψηφιοτήτων για Όσκαρ λόγω Πυρκαγιών

Η ανακοίνωση των φετινών υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Όσκαρ θα καθυστερήσει κατά δύο ημέρες λόγω των φονικών πυρκαγιών που μαίνονται στην περιοχή του Λος Άντζελες.

Η τελετή ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, αλλά λόγω των πυρκαγιών, οι υποψηφιότητες θα αποκαλυφθούν στις 19 Ιανουαρίου.

Η ψηφοφορία για τα σχεδόν 10.000 μέλη της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών παρατάθηκε επίσης κατά δύο ημέρες έως την Τρίτη 14 Ιανουαρίου.

Ο πρώην παρουσιαστής των Όσκαρ Μπίλι Κρίσταλ, μαζί με άλλους διάσημους όπως η Πάρις Χίλτον, ο Τζέιμς Γουντς και ο Μάιλς Τέλερ, έχασαν τα σπίτια τους από τις φονικές πυρκαγιές.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Επιβεβαιώνει η Καραμολέγκος ότι η λειτουργία του εργοστασίου συνεχίζεται απρόσκοπτα

Η Καραμολέγκος επιβεβαιώνει ότι η λειτουργία του εργοστασίου της συνεχίζεται απρόσκοπτα μετά την πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας "Απολλώνιον". Η διοίκηση καταγράφει τις ζημιές και εξασφαλίζει τη συνεχή τροφοδοσία των καταστημάτων, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη προς τους επίδοξους και τους εργαζόμενους.

Δύο τροχαία με εγκατάλειψη στο κέντρο της Αθήνας

Δύο τροχαία ατυχήματα με εγκατάλειψη σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, με δράστη έναν 25χρονο οδηγό από τη Γεωργία.

Επιτάχυνση παραδόσεων όπλων από την Ταϊβάν για αποτροπή απειλών της Κίνας

Ο Μάικ Γουόλτς, σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε την ανάγκη επιτάχυνσης των παραδόσεων όπλων από την Ταϊβάν για αποτροπή των απειλών της Κίνας.

Σύλληψη στρατιωτικού για πορνογραφία ανηλίκων

Η αστυνομία συνέλαβε έναν στρατιωτικό με χιλιάδες αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, μετά από ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για πορνογραφία ανηλίκων στο διαδίκτυο.