Αναβολή Ανακοίνωσης Υποψηφιοτήτων για Όσκαρ λόγω Πυρκαγιών

Η ανακοίνωση των φετινών υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Όσκαρ θα καθυστερήσει κατά δύο ημέρες λόγω των φονικών πυρκαγιών που μαίνονται στην περιοχή του Λος Άντζελες.

Η τελετή ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, αλλά λόγω των πυρκαγιών, οι υποψηφιότητες θα αποκαλυφθούν στις 19 Ιανουαρίου.

Η ψηφοφορία για τα σχεδόν 10.000 μέλη της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών παρατάθηκε επίσης κατά δύο ημέρες έως την Τρίτη 14 Ιανουαρίου.

Ο πρώην παρουσιαστής των Όσκαρ Μπίλι Κρίσταλ, μαζί με άλλους διάσημους όπως η Πάρις Χίλτον, ο Τζέιμς Γουντς και ο Μάιλς Τέλερ, έχασαν τα σπίτια τους από τις φονικές πυρκαγιές.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Κορύφωση της Μεγάλης Εβδομάδας: Τέλος η Ιερά Ακολουθία, Περιφορά Επιταφίου σε ολόκληρη την Ελλάδα

Η Μεγάλη Εβδομάδα ολοκληρώθηκε με την τέλεση της Ιεράς Ακολουθίας και την Περιφορά του Επιταφίου σε εκκλησίες ανά την Ελλάδα, με πλήθος πιστών να τιμά την Ταφή του Κυρίου.

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο στην Καλλιθέα

Σοκ στην Καλλιθέα με την ανακάλυψη νεκρού άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο, ο οποίος είχε δεχθεί πυροβολισμούς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα playoffs της Euroleague

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε την πρόκρισή της στα playoffs της Euroleague, μετά τη νίκη της επί της Μπάγερν Μονάχου. Οι Ισπανοί θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Νίκη της Εσπανιόλ με 1-0 επί της Χετάφε στη LaLiga

Η Εσπανιόλ επικράτησε με 1-0 της Χετάφε στη LaLiga, ενώ η Μπαρτσελόνα παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.