Σεισμός 5,5 βαθμών στην Κίνα

Ένας σεισμός μεγέθους 5,5 βαθμών σημειώθηκε στη βορειοδυτική επαρχία Τσινγκχάι της Κίνας σήμερα στις 15:44 τοπική ώρα (09:44 ώρα Ελλάδας), όπως ανακοίνωσε το Κέντρο Σεισμολογικών Δικτύων της Κίνας (CENC).

Το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται στο καντόνι Μαντόι στην περιφέρεια Γκολόγκ, με το εστιακό βάθος να εκτιμάται περίπου στα 14 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ντουράν: Ο νέος συμπαίκτης του Ρονάλντο στην Αλ Νασρ με “χρυσό” συμβόλαιο

Ο Τζον Ντουράν γίνεται συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ, υπογράφοντας "χρυσό" συμβόλαιο έως το 2030 και κερδίζοντας περίπου δύο χιλιάδες ευρώ την ώρα. Ο νεαρός φορ από την Κολομβία έκανε εντυπωσιακή πορεία στην Αγγλία και τώρα μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία με αεροπλάνο για να παίζει στη νέα του ομάδα.

Αναμένεται Σύγκληση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας τον Απρίλιο

Διπλωματικές πηγές αναφέρουν πιθανή σύγκληση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας τον μήνα Απρίλιο, ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για την ημερομηνία.

Ελληνοτουρκικά: Οι Δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, αναφέρθηκε στην ελληνοτουρκική σχέση και τις προσπάθειες για επίλυση των διαφορών μέσω διαλόγου και συνεργασίας.

Αμπάς αντιδρά στις δηλώσεις του Τραμπ για τη Λωρίδα της Γάζας

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς αντιδρά με σθένος στις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τη Λωρίδα της Γάζας, απορρίπτοντας κατηγορηματικά την ιδέα της απόκτησης ελέγχου και τον εκτοπισμό των Παλαιστινίων από την πατρίδα τους.