Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Συγγρού σήμερα 8/01

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν και σήμερα 8/01 στη λεωφόρο Συγγρού λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, και σήμερα 8 Ιανουαρίου όπως έγινε και χθες 7/01, από τις 22:00 έως τις 05:00 της επομένης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων της λεωφόρου Συγγρού, διαδοχικά ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.

Η αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Πυρκαγιά σε εγκατάσταση καυσίμων από αεροπορική επίθεση drones στη Ρωσία

Αεροπορική επίθεση drones της Ουκρανίας προκάλεσε πυρκαγιά σε εγκατάσταση καυσίμων στην περιφέρεια Κρασναντάρ της νότιας Ρωσίας, με τον περιφερειάρχη να διαβεβαιώνει ότι η πυρκαγιά έχει περιοριστεί και δεν υπάρχουν απώλειες.

Τραμπ: Η Αμερική θέλει τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ επιθυμούν να αναλάβουν τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας, προτείνοντας ανάπτυξη και αλλαγές στην περιοχή.

Αναπτύχθηκε αστυνομική επιχείρηση σε αποθήκη εταιρείας στην πόλη Νιου Όλμπανι

Αστυνομικές δυνάμεις εκκαθάρισαν αποθήκη εταιρείας στη Νιου Όλμπανι μετά από αναφορές πυροβολισμών. Ασαφές αν πρόκειται για έναν ή πολλούς δράστες. Τραυματίες προκύπτει από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της ΔΥΠΑ

Σήμερα, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2025 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής ανέργων στο νέο πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) σε ψηφιακές, πράσινες και οικονομικές δεξιότητες, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας "Ελλάδα 2.0".