Ηττήθηκε η Μαρία Σάκκαρη στο Adelaide International

Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Adelaide International έφτασε στο τέλος της στη φάση των 16, μετά την ήττα της από την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που βρίσκεται στη θέση Νο 32 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον ρυθμό της αντιπάλου της.

Το πρώτο σετ ήταν εξαιρετικά αμφίρροπο με πέντε breaks και την Πεγκούλα να κερδίζει με 6-4, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι διάρκειας 39 λεπτών. Στο δεύτερο σετ, η Σάκκαρη δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και η Πεγκούλα επικράτησε με 6-1, μετά από 35 λεπτά αγώνα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Μητσοτάκης: “Θερμά συγχαρητήρια στον Τραμπ για την ορκωμοσία του – Η Ελλάδα προσβλέπει στην κυβέρνησή σας για την προώθηση της ασφάλειας και της ευημερίας”

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε θερμά συγχαρητήρια προς τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και εξέφρασε την προσδοκία της Ελλάδας για στενή συνεργασία για την προώθηση της ασφάλειας και της ευημερίας.

Αντσελότι: Αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν

Ο Κάρλο Αντσελότι αποφασίζει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν, με τον Τσάμπι Αλόνσο να είναι το φαβορί για τη διαδοχή του.

Ανακοίνωση ΝΑΤΟ: Αυξημένες Δαπάνες για την Άμυνα με Πρόεδρο Τραμπ

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε, ανακοίνωσε ότι η Συμμαχία θα αυξήσει τις δαπάνες και την παραγωγή στην Άμυνα, ανταποκρινόμενη στις προειδοποιήσεις του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Νετανιάχου: “Οι καλύτερες μέρες στις σχέσεις ΗΠΑ-Ισραήλ έρχονται”

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου εκφράζει αισιοδοξία για τη μελλοντική ενίσχυση της συνεργασίας με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.