Ηττήθηκε η Μαρία Σάκκαρη στο Adelaide International

Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Adelaide International έφτασε στο τέλος της στη φάση των 16, μετά την ήττα της από την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που βρίσκεται στη θέση Νο 32 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον ρυθμό της αντιπάλου της.

Το πρώτο σετ ήταν εξαιρετικά αμφίρροπο με πέντε breaks και την Πεγκούλα να κερδίζει με 6-4, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι διάρκειας 39 λεπτών. Στο δεύτερο σετ, η Σάκκαρη δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και η Πεγκούλα επικράτησε με 6-1, μετά από 35 λεπτά αγώνα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ποινή Κεκλεισμένων των Θυρών για τον Πανιώνιο και Απαλλαγές για Μπαρτζώκα και Σάκοτα

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε ποινή κεκλεισμένων των θυρών στον Πανιώνιο, ενώ οι Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Ντράγκαν Σάκοτα απαλλάχθηκαν από πειθαρχικές κυρώσεις.

Ο Πανιώνιος κέρδισε την ΑΕΚ στο Challenge Cup

Ο Πανιώνιος κέρδισε την ΑΕΚ με 3-1 στο Challenge Cup, με τη Σέρινταν Άτκινσον να ξεχωρίζει στο φιλέ. Αναλυτικά τα σετ και οι πόντοι των ομάδων.

Αναλυτική Ανάλυση των Πρόσφατων Εξελίξεων στα Εξάρχεια από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, παρουσιάζει λεπτομερή ανάλυση των πρόσφατων εξελίξεων στα Εξάρχεια, εστιάζοντας στη μείωση της εγκληματικότητας και των επεισοδίων.

Συνάντηση υπουργών για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών

Στη συνάντηση των υπουργών Μετανάστευσης & Ασύλου, Μάκη Βορίδη, και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, συζητήθηκαν οι εθνικοί στόχοι για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης και η ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος.